• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi nasil cekilir cektirenler varsa lutfen yazin

cevriye mustafa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2
0
1
37
1yildir ewliyim cocum olmuyo ilk gittigim doktor hic bi sorun olmadigini soyledi sadece zaman bekleyin dedi uzerinden 3ay gecti ve yine yok tekrar baska bir doktora daha gittim ordada over torsuyonu oldugunu soyledi yani yumurtalikkarimin ters oldugunu ilaclar falan moralmen bitirmisti beni daha sonrasinda arastirdim bahceci klinigini buldum ve bi gun oncede muayne olmaya gittik esimle yumurtalikkarim ters degilmis tahliller verdi rahim filmide tuplerin kapali olup olmadigini gormek icin ve suan cok tedirginim sancili ve agrili oldugunu duydum radyomarda cektirenler varsa yardimci olun bildikkerini paylasin korkumu yenmem icin yardimci olun

1yildir ewliyim cocum olmuyo ilk gittigim doktor hic bi sorun olmadigini soyledi sadece zaman bekleyin dedi uzerinden 3ay gecti ve yine yok tekrar baska bir doktora daha gittim ordada over torsuyonu oldugunu soyledi yani yumurtalikkarimin ters oldugunu ilaclar falan moralmen bitirmisti beni daha sonrasinda arastirdim bahceci klinigini buldum ve bi gun oncede muayne olmaya gittik esimle yumurtalikkarim ters degilmis tahliller verdi rahim filmide tuplerin kapali olup olmadigini gormek icin ve suan cok tedirginim sancili ve agrili oldugunu duydum radyomarda cektirenler varsa yardimci olun bildikkerini paylasin korkumu yenmem icin yardimci olun

ben de cektirdim rahim filmi benim canım çok tatlı o yuzden benim canım çok acıdı ama aynı filmi ablamda cektirdi o hıç acı duymamış doktorda önemli eli pratik olması lazım benim doktorum yaslıydı ve agır agır cekti.inş filmlerin temiz cıkar.bol şans

Merhabalar. Yakın zamanda hsg çektirdim. Önce internetten bir sürü yorum okudum. Korkudan bacaklarım tutmadı. Ben ki tahlil için kan vermeye gittiğimde ayılıp bayılan bir insanım. Çok ama çok rahat geçti. Sakın gözünüz korkmasın. En önemli tavsiyem film çekilirken kendinizi kasmayın. Aksi takdirde kasılmadan dolayı içeriye yeterli tıbbi sıvı gitmez ve aynı işlemi tekrarlamak zorunda kalırlar. Geçmiş olsun. mustafa, post: 36745131, member: 623104"]1yildir ewliyim cocum olmuyo ilk gittigim doktor hic bi sorun olmadigini soyledi sadece zaman bekleyin dedi uzerinden 3ay gecti ve yine yok tekrar baska bir doktora daha gittim ordada over torsuyonu oldugunu soyledi yani yumurtalikkarimin ters oldugunu ilaclar falan moralmen bitirmisti beni daha sonrasinda arastirdim bahceci klinigini buldum ve bi gun oncede muayne olmaya gittik esimle yumurtalikkarim ters degilmis tahliller verdi rahim filmide tuplerin kapali olup olmadigini gormek icin ve suan cok tedirginim sancili ve agrili oldugunu duydum radyomarda cektirenler varsa yardimci olun bildikkerini paylasin korkumu yenmem icin yardimci olun[/QUOTE]

1yildir ewliyim cocum olmuyo ilk gittigim doktor hic bi sorun olmadigini soyledi sadece zaman bekleyin dedi uzerinden 3ay gecti ve yine yok tekrar baska bir doktora daha gittim ordada over torsuyonu oldugunu soyledi yani yumurtalikkarimin ters oldugunu ilaclar falan moralmen bitirmisti beni daha sonrasinda arastirdim bahceci klinigini buldum ve bi gun oncede muayne olmaya gittik esimle yumurtalikkarim ters degilmis tahliller verdi rahim filmide tuplerin kapali olup olmadigini gormek icin ve suan cok tedirginim sancili ve agrili oldugunu duydum radyomarda cektirenler varsa yardimci olun bildikkerini paylasin korkumu yenmem icin yardimci olun[/QUOTE bügün radyotom fındıkzade de rahim filmi cektirdim ve cok memnun kaldım agrısız 5 dk içinde cekildim hiç bir sey hissetmedim. bence korkmana hiç gerek yok ...

Geçmiş olsun canım benim arkadaşım anestezili cektirmisti hiç bir şey duymadi anlamadı tabi...bende cektirdim geçen sene canımın çok tatlı olmasına rağmen katlandim çünkü benim için önemli olan sonuctu.. canım yandı kendimi çok kastım sol tüpümë ilaç gitmemiş Dr. tıkalı dedi meğer tıkalı değilmiş sonradan öğrendim kendimi kastigim için ilaç gitmemiş durumun el veriyorsa özel de yaptırmani tavsiye ederim

Canım ben iki ay kadar önce fındıkzade radyomarda çektirdim. İnternnetten yorumları okuyunca çok korkmuştum.Korktuğum gibi olmadı. Vajinal muayene gibi.İlacın etkisiylehafif bir serinlik hissettim.Ağrı kesici falan olmadım. Ağrımda olmadı.kanama yada leke de olmadı. Eve giderken otobüsle gittim.Hemen sonucu aldım.Fiyatıda 400 tl idi.Dr cevat bey yaptı bana her anı anlattı şimdi giriyorum ,şimdi ilacı veriyorum,şimdi ekranda rahmini görebilirsin gibi detaylı olarak anlattılar odada teknisyen kızlarda var hatta biri elimi tuttu derin nefes al korktuğun gibi değil bizim makinamız hiç can yakmıyor dedi gerçekten de öyle hiç korkma ben de bu aralar histeroskopi çektireceğim biraz tedirginim inşallah oda kolay geçer.Geçmiş olsun canım.

Ben 5 yillik evliyim 3 yildir tedavi görüyorum en son asilama yapmaya karar verdik doktor rahim filmi istedi daha öncede başka doktorum istemişti korkumdan cektirmemistim artik kacamadim ve dijital rahim filmi çeken bi yere yönlendirdiler İstanbul findikzade radyotom merkezine korkumdan öluyodum ama gittim normal kontrol lerimde bile aci cekiyodum masaya yattim agliyorum ha canim yandi yanacak diye sonra geçmiş olsun bitti dediler şok oldum hic bise anlamadim :) sonraki ay asilama yapilcakti amaaaaaa iki hafta sonra hamile olduğumu öğrendim bugün bebegimin kesesini gördük haftaya kalp sesini dinlicez insaAllah bi aksilik cikmaz ..kisacasi rahim filminden korkmayin dijitale gidin ve rahim filminden sonra 3 ay bekleyin bebek olmazsa o zaman tedaviye başlayin...Rabbim hepinize ikizler versin insaAllah :) ;)

Back