How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Rahim filmi kaç defa çekilebilir???

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
slm kızlar.

4 yıllık evliyim.2yıllık rahim filmi sonucu tüpleirmin kapalı olduğunu öğrendim.ameliyatla açıldılar.

bu ay adet olursam tekrar rahim filmi çektirmek istiyrm ama korkuyrm 1filim ve 1 tüp ameliyatından sonra acaba tekrar çektirirsem tüpleirme zarar verirmiyim yıpranma gibi mesela kafama takıldı??bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim...

Ben 3 kere kürtaj, 2 kere histereskopi oldum, 3 kere de rahim filmi çektirdim. Şükürler olsun kendiliğimden hamile kaldım. Tüplerinin acik olup olmadıgını öğrenmek icin başka çaren yok zaten.
Sen 2 sene önce cektirmissin. Ben 1,5 sene icinde 3 tane çektirdim. Hic bı zararının olacağını sanmıyorum .

Ben 3 kere kürtaj, 2 kere histereskopi oldum, 3 kere de rahim filmi çektirdim. Şükürler olsun kendiliğimden hamile kaldım. Tüplerinin acik olup olmadıgını öğrenmek icin başka çaren yok zaten.
Sen 2 sene önce cektirmissin. Ben 1,5 sene icinde 3 tane çektirdim. Hic bı zararının olacağını sanmıyorum .

cevabınız için teşekkürler.anestezi alarakmı çektirdiniz???sizdedemi tüplerde sorun vardı?

Hayır, benim rahimde perde vardı. Onun teşhisi sonrasında 2 histereskopi devamında kontrol amaçlı rahim filmi çekildi.
Hic birinde de anestezi almadım, cok cok kısa süreli bı ağrı oluyo sadece. Ben hic sıkıntı yasamadım cok şükür

Hayır, benim rahimde perde vardı. Onun teşhisi sonrasında 2 histereskopi devamında kontrol amaçlı rahim filmi çekildi.
Hic birinde de anestezi almadım, cok cok kısa süreli bı ağrı oluyo sadece. Ben hic sıkıntı yasamadım cok şükür

ben yinede anestezili olucam.çünkü tıkalı olunca çok ağrıyormuş zaten çok kısa sürüo etkisi

Back