- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Kızlar ben 2 3 aydır tam adet olamiyordum kahverengi olup bitiyordu. Sonra adet söktürücü olarak duphaston yazdı doktor. Ilac bitiminden 3 gun sonra yani bugün adet olmaya basladim kırmızı ile başladı ve hafif agrilarla. (Açıkçası buna şükrettim, kac ay adet olmayinca.)
sorum şu. Bugun rahim filmi icin randevu alacağım. Normalde 1 hafta sürüyor benim adetim. (5 gün akinti oluyor 6. Gün bitti saniyorum 7 . Leke geliyor) arayip 1 hafta sürüyor diyeceğim lakin ya cuma biterse adetim. Araya hafta sonu giricek birde 1 gun öncesinden gidip gebelik testi verecegim pazarteside öyle gidecek. 3 gun bosa gitmis olacak sali günü rahim filmi cekilir mi?
Bazi yerler cekiyo bu gideceğim yer kabul etmiyo
sorum şu. Bugun rahim filmi icin randevu alacağım. Normalde 1 hafta sürüyor benim adetim. (5 gün akinti oluyor 6. Gün bitti saniyorum 7 . Leke geliyor) arayip 1 hafta sürüyor diyeceğim lakin ya cuma biterse adetim. Araya hafta sonu giricek birde 1 gun öncesinden gidip gebelik testi verecegim pazarteside öyle gidecek. 3 gun bosa gitmis olacak sali günü rahim filmi cekilir mi?
Bazi yerler cekiyo bu gideceğim yer kabul etmiyo