• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Filmi İçin Önerebileceğiniz Hastane, ACİL

ANASTASYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
169
14
96
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yarın rahim filmi çektirmem gerekiyor Alman Hastanesi doktorum Şişli EKOMAR'ı önerdi fiyatı 200ytl yalnız makineleri arızalanmış. Alman Hastanesinde fiyat 450ytl orda çektirmek istemiyorum yalnız bazı yerlerin filmleri çok kötü oluyormuş ve çok canını yakıyorlarmış. Aranızda çektiren varsa ne olur bilgilendirebilir mi? Hangi hastane iyi, güvenilir? Fiyatı ne kadar? Çok acil ne olur, cevap bekliyorum.

cnm ben haznedar medıcıana da çektirdim ama benim doktorum dışardan gelip çekti gayet hijyenikti sonuçta net. geçen sene çektirdim cnm ben fiyatını çok iyi hatırlamıyorum ama alman hastanesindeki kadar uçuk bi fiyatı yok sana şimdiden kolay gelsiin cnm seni korkutmak istemem ama film biraz zor ve can acıtıcı oraya hazırlıklı git ve güçlü ol film sırasında kesinlikle hareket etmemen gerekiyor yoksa tekrar çekilmesi gerekebiliyor gerçi çeken doktor söler ama ben şimdidedn uyarım dikkat et.

canım ben 2 kere rahim filmi çekldim 1 süleymaniyede çekildim orta tüplerim tıkalı gibi gözüktü 2cisini ECHOMAR GÜZEL ÇIKTI AÇIK ÇIKTI HEMDE HİÇ ARIM OLMADI İLKİ GİBİ BENDE 1 SENE ÖNCE 200 MİLYONA ÇEKTİRDİM DİJİTAL RÖTGEN TAFSİYE EDERİM

sağolun kızlar dünden beri çok araştırdım marmara üniv.hastanesinde makineler arızalıymış hisar hastanesinde fiyat 590ytl (!)+400ytl anestezili, medicana ümraniyede yok, 29mayıs fatih hastanesinde var ssklılara 250ytl fakat dijital değil, doktorum bana ya burda alman hastanesinde çektireceksin ya şişli echomar'da dedi şişlide 200ytl fakat onlarında makineleri arızalı. bende mecburen alman hastanesine gidiyorum bugün hem en azından içim rahat olacak çünkü hijyen ve acı açısından onlara güveniyorum ayrıca dijital..bugün saat 13.00'da filmim çekilecek inş.söylendiği kadar kötü geçmez baktım da millet neler yazmış acıdan bayılanlar,2ay psikolojisi bozulanlar,bi daha bebek denemem o filmi çektireceğime diyenler...açıkcası korktum biraz ama ben bebek için iç kanama geçirip ölümden dönen ve o acıları çeken biri olaraktan çok da kasmıyorum kendimi:) bakalım hayırlısı olur ve bi şey çıkmaz inş...benim için dua edin hepinizi öpüyorum...

sağolun kızlar dünden beri çok araştırdım marmara üniv.hastanesinde makineler arızalıymış hisar hastanesinde fiyat 590ytl (!)+400ytl anestezili, medicana ümraniyede yok, 29mayıs fatih hastanesinde var ssklılara 250ytl fakat dijital değil, doktorum bana ya burda alman hastanesinde çektireceksin ya şişli echomar'da dedi şişlide 200ytl fakat onlarında makineleri arızalı. bende mecburen alman hastanesine gidiyorum bugün hem en azından içim rahat olacak çünkü hijyen ve acı açısından onlara güveniyorum ayrıca dijital..bugün saat 13.00'da filmim çekilecek inş.söylendiği kadar kötü geçmez baktım da millet neler yazmış acıdan bayılanlar,2ay psikolojisi bozulanlar,bi daha bebek denemem o filmi çektireceğime diyenler...açıkcası korktum biraz ama ben bebek için iç kanama geçirip ölümden dönen ve o acıları çeken biri olaraktan çok da kasmıyorum kendimi:) bakalım hayırlısı olur ve bi şey çıkmaz inş...benim için dua edin hepinizi öpüyorum...

Dualarımız seninle arkadaşım inşallah iyi sonuçlarla dönersin..Ben 10 gün önce çektirdim çok canım yandı 2 kez yaptılar bir tarafta kapalı çıktı. Benim çok spazm oldu dolayısıyla bu yüzden kapalı görünebilir diye 2.kez yapıldı ama kapalı çıktı.İnşallah sorunsuz şekilde atlatırsın..

arkadaşlar filmimi alman hastanesinde çektirdim çok şükür o kadar rahat geçti ki hiçbir acı hissetmedim zaten işlem 3-4dk sürdü her şey dijital anında görebiliyorsun sonucu kendi gözlerinle ve kullanılan aletler hep tek kullanımlık hem de plastik metal olanlar can yakıyormuş...çok şükür hiçbir problemim çıkmadı şimdi doktorumuz bizden kromozom tahlili yani genetik araştırma istedi(!) bu ne oluyor bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim:) nerede yaptırabilirim sonuçlar ne zaman çıkar bir problem çıkarsa ne yapılması gerekir? şimdiden teşekkürler...

Cnm ben Kadıköy de Sonomed Görüntüleme Merkezinde çektirdim fiyatı 560 ytl + 100 ytl anestezi için aldılar çok memnun kaldım ben hiçbirşey hissetmedim zaten anestezi olduğu için..

cnm anlamadım ya dijitalde ilaç vermiyolarmı film i çektirmeden söylmek istemedim ama okadar cnm acıdıki hala hatırlayınca tüylerim ürperiyor çevremdeki herkezinde aynı şekilde oldu acısız asıl çekildiğini merak ettim bidaha gerekirse aklımda olsun diye soruyorum

cnm anlamadım ya dijitalde ilaç vermiyolarmı film i çektirmeden söylmek istemedim ama okadar cnm acıdıki hala hatırlayınca tüylerim ürperiyor çevremdeki herkezinde aynı şekilde oldu acısız asıl çekildiğini merak ettim bidaha gerekirse aklımda olsun diye soruyorum

canım ilaçlı su veriyorlar fakat anlamıyorsun bile..ben çektirmeden önce internette araştırdım rahim filmi için çok fazla acı çekenler var hele biri bi daha çocuk düşünmem ama bu filmi de bana kimse çektiremez diyordu:( 2ay psikolojisi bozulanlar mı dersin! ben de o kadar korktum ki parasını düşünmedim gittim alman hastanesinde çektirdim(gerçi çok daha pahalıya çektirenler var!) para bi yana doktoruma çok güveniyorum asla başka yerde istemiyorum çok acı çekersin demişti..ya şişli ekomar ya da burası diye diretti. herkese tavsiye ediyorum çok hijyenik zaten işlemden sonra bir hafta antibiyotik tedavisi görüyorsun. sadece o alet spektrum biraz canım yandı ilaç verilirken hiçbir şey hissetmedim çok şükür:)) fakat birde sorunu olanlarının canı yandığını okumuştum yani bende hiçbi problem çıkmadı belki bunun da etkisi olabilir...

yaa korkmayınn eyer anestizi ile olcaksa hic birşey duymuyosunuz benimm cokk güzell gecti saygılarımla.

Back