Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün çekildim sonucum çıkmadı ama görüntüsü çıktı nasıl bilmiyorum doktora henüz göstermedimNormal görünüyor sonuçlar
Doktorunuz daha iyi bilgilendirir ama hafif arkuat var gibiBende bugün çekildim sonucum çıkmadı ama görüntüsü çıktı nasıl bilmiyorum doktora henüz göstermedim
Doktora henüz gösteremedim tüplerim açık mı röntgen sonucuna göreDoktorunuz daha iyi bilgilendirir ama hafif arkuat var gibi
Sag tup acilmus sol kapali gibi bide t rahim sanirimTüplerim açık mı peki röntgen sonucuna göre
Valla o kadar bilmiyorumDoktora henüz gösteremedim tüplerim açık mı röntgen sonucuna göre
Bu işler zor iş tekrar rahim filmi çekilcem ya anestezi alarak bu seferSag tup acilmus sol kapali gibi bide t rahim sanirim
Bu ay bende anestezisiz cekildim ve asiri agrim oldu ciglik attim resmen tupler tikali cikti o yuzdenmis hareket ettim cekim esnasinda belki etmesem digeri de acilirdi en iyisi anesteziliBu işler zor iş tekrar rahim filmi çekilcem ya anestezi alarak bu sefer
Merhaba bende bugün hsg çektirdim benimde aynı bu görüntüde çıktı doktorunuz ne dedi acabaTüplerim açık mı peki röntgen sonucuna göre