- 11 Nisan 2022
- 129
- 36
- 28
- 27
- Konu Sahibi Cakiltasi18
-
Aynen benim de 7 gun gecikti sonra vajinal ultrasonda kist çıktı ondanmisMerhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çekildim, şuan adetim 8 gün gecikti normalde düzenlidir. Test yaptım negatif çıktı, artimed markaydı iyi olmadığını biliyorum ama başka yoktu almak zorunda kaldım. Şuan ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var bende. Aranızda bu filmden sonra bu kadar geciken oldu mu ne yapmalıyım
Merhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çekildim, şuan adetim 8 gün gecikti normalde düzenlidir. Test yaptım negatif çıktı, artimed markaydı iyi olmadığını biliyorum ama başka yoktu almak zorunda kaldım. Şuan ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var bende. Aranızda bu filmden sonra bu kadar geciken oldu mu ne yapmalıyım
Bana söylenmemişti teşekkür ederim dokuz gün oldu gecikeli hala olmadım. Sizde gebelik oldu mu filmden sonraEvet bendede hsgden sonraki iki ay bi düzensizlik oldu. Zaten normalde doktorda söylüyor olabilir diye.
Adet olmadan önce mi gittiniz sonra mı bende olmazsam bu hafta gitmeyi düşünüyorum. Filmden kaynaklı mı oluyor kist hiç bilmiyorum da benAynen benim de 7 gun gecikti sonra vajinal ultrasonda kist çıktı ondanmis
Bana söylenmemişti teşekkür ederim dokuz gün oldu gecikeli hala olmadım. Sizde gebelik oldu mu filmden sonra
Allah gönlüne göre versin canım bi sıkıntın var mıMaalesef çekineli 5 ay oldu ama henüz bir gebelik pluşmadı
Birşey çıkmadı. Asıl üzende bu. Birşey olsa en azından çaresine bakarlar. Bakalım şubat gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Allah gönlüne göre versin canım bi sıkıntın var mı
Bnmdf bu ikinci ayım hsg sonrasi bnmdr gecikmemerim oluyor hsgye mi bağliEvet bendede hsgden sonraki iki ay bi düzensizlik oldu. Zaten normalde doktorda söylüyor olabilir diye.
Bnmde iki ay oldu çekilelei bnmde son iki aydır düzensiz hep düzenli olurdumMerhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çekildim, şuan adetim 8 gün gecikti normalde düzenlidir. Test yaptım negatif çıktı, artimed markaydı iyi olmadığını biliyorum ama başka yoktu almak zorunda kaldım. Şuan ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var bende. Aranızda bu filmden sonra bu kadar geciken oldu mu ne yapmalıyım
Birşey çıkmadı. Asıl üzende bu. Birşey olsa en azından çaresine bakarlar. Bakalım şubat gibi tüp bebek yaptırmay düşünüyorum.Allah gönlüne göre versin canım bi sıkıntın var mı
Büyük ihtimalleBnmdf bu ikinci ayım hsg sonrasi bnmdr gecikmemerim oluyor hsgye mi bağli
Bende Haziran'da çektirmiş tim o günden beri hep 4 yada 5 gün geç oluyordum son 2 aydır da erken oluyorum anlamadım ondan mı yada başka neyden kaynaklı olduğunuMerhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çekildim, şuan adetim 8 gün gecikti normalde düzenlidir. Test yaptım negatif çıktı, artimed markaydı iyi olmadığını biliyorum ama başka yoktu almak zorunda kaldım. Şuan ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var bende. Aranızda bu filmden sonra bu kadar geciken oldu mu ne yapmalıyım
Bizimde öyle malesef bi sorun yok ama olmuyor. Ne kadar zaman oldu sizinBirşey çıkmadı. Asıl üzende bu. Birşey olsa en azından çaresine bakarlar. Bakalım şubat gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.
Kaç gün oynuyor sizin uzun bi süre miBende Haziran'da çektirmiş tim o günden beri hep 4 yada 5 gün geç oluyordum son 2 aydır da erken oluyorum anlamadım ondan mı yada başka neyden kaynaklı olduğunu
4 gün 5 gün geç oluyorum son 2 aydır 4 gün felan erken oldum Haziran'dan beri boyleKaç gün oynuyor sizin uzun bi süre mi
9 sene olacakBizimde öyle malesef bi sorun yok ama olmuyor. Ne kadar zaman oldu sizin
Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz bebeğinize9 sene olacak
Anladım 10 gün oldu bugün benim hala yok hiç bu kadar uzamamisti4 gün 5 gün geç oluyorum son 2 aydır 4 gün felan erken oldum Haziran'dan beri boyle
Doktoruna danış istersen doktor zbana zaten o ay hamile kalmamaya calis ilaç verildiği için daha sağlıklı olur ama hsg sonrası ilk 3 ay hamile kalma şansın var dedi hsg çekildikten 3 ncü ay kimyasal olduAnladım 10 gün oldu bugün benim hala yok hiç bu kadar uzamamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?