Selam canım bende çekileli hemen hemen okadar oldu temiz şükür gebelik olmadı ama olsun temiz olduğunu öğrendim. Bu arada Polip nasıl görünür bilmiyorum fakat rapora göre hareket etmek gerekir bir kez daha çektirsen mi acaba ? Böyle durumlarda tekrar bakılması gerekiyor daha iyi olur emin olmak içinSelam kızlar. Bu rahim filmini çekileli 8 ay oldu. Film çekilirken doktor hiçbi sorun görmüyorum, gayet iyi demişti. Ekrandan biz de takip etmiştik. Sadece bi ara bi yer boyanmadı onun için tekrar ilaç vericem dedi, verdi ve boyandı. Sorun yokmuş orası hava kabarcığıymış dedi. O yüzden ben raporu önemsememiştim. Sonra rapora baktım sineşi veya polip?? Yazmışlar. Görüntüye bakar mısınız? Not: Ultrasonlarımda polip vs görülmedi hiç. Ve bu filmden sonra hamile kaldım ama düşük oldu.
Teşekkürler tekrar randevu aldım doktora göstericemSelam canım bende çekileli hemen hemen okadar oldu temiz şükür gebelik olmadı ama olsun temiz olduğunu öğrendim. Bu arada Polip nasıl görünür bilmiyorum fakat rapora göre hareket etmek gerekir bir kez daha çektirsen mi acaba ? Böyle durumlarda tekrar bakılması gerekiyor daha iyi olur emin olmak için
Canım az önce benimkiyle karşılaştırdım filmleri sanırım rahim olan bölgede ortada senin Polip var gibi bi siyah gölge boşluk görünüyor orda sanırım mutlaka doktora göster gerekirse ikinci bir görüş al geçmiş olsunup up kızlar çektirenler bi baksın yaa polipi ve yapışıklığı olanlar anlar diye düşünüyorum
Evet ben de öyle düşündüm ama çeken doktorun sonradan boyandı dediği yer de orasıydıCanım az önce benimkiyle karşılaştırdım filmleri sanırım rahim olan bölgede ortada senin Polip var gibi bi siyah gölge boşluk görünüyor orda sanırım mutlaka doktora göster gerekirse ikinci bir görüş al geçmiş olsun
Korkulacak bir şey olmadığını duymuştum ufak bi operasyonla ortadan kaldırıldığı zaman sağlıklı bir gebelik elde edebilirsin merak etmeEvet ben de öyle düşündüm ama çeken doktorun sonradan boyandı dediği yer de orasıydıgöstericem inşallah bi şey yoktur
Merhabaa polip burda görünmez histerekopi lazım. Bir de rahim üçgenimsi oluyo biraz dar geldi. Rahim şekil bozuklukları konusunda da doktorlar ikiye ayrılıyor. Bence düşük olduğu için histerekopi yapılabilir tanı amaçlı da olsa. Başka doktorlardan da fikir almanı öneririm. Ve yine bence genetik testlerini de yaptır. Onu da genelde iki düşükten sonra yaparlar. Ama kolay değil bunu yaşamak da pıhtılaşma filam varsa bakılsın. Tekrar üzülme. Ben de bulabilirsem kendi görüntümü ekleyeyim. Minik bi çıkıntı vardı tepede. Kaybım yoktu ama ben risk almak istemedim histerekopi oldum.merhabamerve . Farklı konularda yorumunuzu gördüm bilginiz varsa benim görüntülere bi bakabilir misiniz
Perşembe doktoruma göstereceğim teşekkürler çok kafama taktımMerhabaa polip burda görünmez histerekopi lazım. Bir de rahim üçgenimsi oluyo biraz dar geldi. Rahim şekil bozuklukları konusunda da doktorlar ikiye ayrılıyor. Bence düşük olduğu için histerekopi yapılabilir tanı amaçlı da olsa. Başka doktorlardan da fikir almanı öneririm. Ve yine bence genetik testlerini de yaptır. Onu da genelde iki düşükten sonra yaparlar. Ama kolay değil bunu yaşamak da pıhtılaşma filam varsa bakılsın. Tekrar üzülme. Ben de bulabilirsem kendi görüntümü ekleyeyim. Minik bi çıkıntı vardı tepede. Kaybım yoktu ama ben risk almak istemedim histerekopi oldum.
Bu benimki.