Rahim filmi hsg anlayanlar bakabilir mii lüften kafam karıştı? 🙏🏻

Faylinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
572
345
Selam kızlar. Bu rahim filmini çekileli 8 ay oldu. Film çekilirken doktor hiçbi sorun görmüyorum, gayet iyi demişti. Ekrandan biz de takip etmiştik. Sadece bi ara bi yer boyanmadı onun için tekrar ilaç vericem dedi, verdi ve boyandı. Sorun yokmuş orası hava kabarcığıymış dedi. O yüzden ben raporu önemsememiştim. Sonra rapora baktım sineşi veya polip?? Yazmışlar. Görüntüye bakar mısınız? Not: Ultrasonlarımda polip vs görülmedi hiç. Ve bu filmden sonra hamile kaldım ama düşük oldu.

Eklentiler

• IMG_8357.jpeg
    IMG_8357.jpeg
    40,5 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_8355.jpeg
    IMG_8355.jpeg
    193 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8354.jpeg
    IMG_8354.jpeg
    147,6 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_8353.jpeg
    IMG_8353.jpeg
    202,2 KB · Görüntüleme: 12
up up kızlar çektirenler bi baksın yaa polipi ve yapışıklığı olanlar anlar diye düşünüyorum

Selam kızlar. Bu rahim filmini çekileli 8 ay oldu. Film çekilirken doktor hiçbi sorun görmüyorum, gayet iyi demişti. Ekrandan biz de takip etmiştik. Sadece bi ara bi yer boyanmadı onun için tekrar ilaç vericem dedi, verdi ve boyandı. Sorun yokmuş orası hava kabarcığıymış dedi. O yüzden ben raporu önemsememiştim. Sonra rapora baktım sineşi veya polip?? Yazmışlar. Görüntüye bakar mısınız? Not: Ultrasonlarımda polip vs görülmedi hiç. Ve bu filmden sonra hamile kaldım ama düşük oldu.
Selam canım bende çekileli hemen hemen okadar oldu temiz şükür gebelik olmadı ama olsun temiz olduğunu öğrendim. Bu arada Polip nasıl görünür bilmiyorum fakat rapora göre hareket etmek gerekir bir kez daha çektirsen mi acaba ? Böyle durumlarda tekrar bakılması gerekiyor daha iyi olur emin olmak için

X