• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Filmi (hgs) Çektirenler

lylk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
7
0
36
Belçika
arkadaslar , ben iki yildri korktugum icin cektiremedigim rahim filmini ,kacacak yolum kalmadigi icin bu gun cektirdim.. inanin hic yazilanlar gibi korkulacak bisey degilmis,, ben yurt belcikada yasiyorum.anestezi altinda istemistim, bakanliktan izin verilmedigi icin anestezi altinda yapmiyolarmis,, inanin 1-2 dk surdu,, normal eko yaptirir gibiydi hic acim sancim olmadi,, sadece hgs den 4 saat ve 2 saat once birer tane apranaks ictim,, ve mutlaka aksamdan az yemek yiyin ve hgs den once bagirsaklariniz bos olmasina dikkat edin baskada bisey yooookk!!! :21:

arkadaslar benim de yengem cektirdi, doktor ona hic dogum yapmayanlarda biraz daha farkli etki edebiliyor ama dogum yapanlari o kadar etkilemior demis ki yengem dogum yaptigi icin cok kotu olmamisti.

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter:-)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back