Rahim filmi gaziantep

Kevserzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2020
28
73
8
28
Merhaba kızlar gaziantep araştırma hastanesinde rahım filmi cektıren varmı ne yapmam gerekıyor nasıl sıra almalıyım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Doktorunla görüşmen lazım adet sonrası hesaplama yaparak sana gün veriyor ve ilişki kesinlikle ve kesinlikle yasak

Merhaba kızlar gaziantep araştırma hastanesinde rahım filmi cektıren varmı ne yapmam gerekıyor nasıl sıra almalıyım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Canım öncelikle doktora gidiceksin adetinin ilk üç günü cekiliyo ilişkiye girmiyosun ve sana ilaç yazıyorlar o ilacı alıp gidiyorsun ben yerinde olsam özelde bayılarak olurum ben çok ağrı çektim heleki tüplerin kapalıysa daha çok çekersin ağrı ben Trabzon'da cektirdim

Antepten bir çok kişi Osmaniye özel İbni Sina Hastanesi ne geliyor hsg için. Özcan Doğanay araştır istersen bende ona gitmiştim çok rahat ve acısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…