Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar gaziantep araştırma hastanesinde rahım filmi cektıren varmı ne yapmam gerekıyor nasıl sıra almalıyım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Merhaba kızlar gaziantep araştırma hastanesinde rahım filmi cektıren varmı ne yapmam gerekıyor nasıl sıra almalıyım bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Canım öncelikle doktora gidiceksin adetinin ilk üç günü cekiliyo ilişkiye girmiyosun ve sana ilaç yazıyorlar o ilacı alıp gidiyorsun ben yerinde olsam özelde bayılarak olurum ben çok ağrı çektim heleki tüplerin kapalıysa daha çok çekersin ağrı ben Trabzon'da cektirdim