• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi, femara, aklim cok karisik yardim?

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Suan oyle kafam karisik ve biraz da sinirliyim ki sizlere yazmak ve sormak istedim. Doktorumla 3 ay once femara tedavisine basladik 2 kez kullandim bunun birisinde 1ay ara verdik. Yalniz bana rahim filmi cektirmedi bu filmden ilk ayin sonunda bahsetti ama ustunde durmadi. Ben okuyup arastirdikca bilgi sahibi oldum. Neyse bu ay da femara ile gebe kalamadim doktora gitmem gerekiyordu doktor izindeymis, ayni hastanede baskasina gittim ultrasonda baksin diye. Gittigim doktor rahim filmi sordu diyorki hicbi tedaviye rahim filmi cektirmeden ben baslamam. Ya zaten okudukca kafam karismisti simdi bu doktor boyle dedi yani ben bosuna mi hormon yukledim vucuduma. Acaba bu ay ilaci icmeyip rahim filmimi cektirsem sizce? Yoksa zaten son 1 deneme hakkim kaldi ilaci bunu tamamlayip oylemi cektirsem sonra.

Bence bir an önce çektirmelisin. Bir çok kişiye vesile oldu burda. Keşke bence de ilk bunu çekseler ilaçlardan önce. Ama genel olarak biraz ilaç kullanıyoruz olmazsa bunu çekiyolar. Çünkü çok da basit bir şey değil. Tüpler yapışıksa can yakabilir. Bu riski almazsanız anestezili isterseniz de pahalı gelebilir. 🤷🏻‍♀️

Sorunun nerede olduğunu bilmeden direkt ilaç tedavisine başlanması pek doğru değil bende film çekileceğim sadece folik asit alıyorum öncelikle film çektirin ona göre ilerlersiniz😊

Bence bir an önce çektirmelisin. Bir çok kişiye vesile oldu burda. Keşke bence de ilk bunu çekseler ilaçlardan önce. Ama genel olarak biraz ilaç kullanıyoruz olmazsa bunu çekiyolar. Çünkü çok da basit bir şey değil. Tüpler yapışıksa can yakabilir. Bu riski almazsanız anestezili isterseniz de pahalı gelebilir. 🤷🏻‍♀️
Gercekten ben anlamiyorum bu isin bi sirasi yokmu ona gore yapmalari lazim. Ama kendimiz okuya okuya biz cikarim yapiyoruz ya. Ben de buradan ogrendim. Bir merkez varmis orada acisiz yapiyorlarmis, orada cektirecegim. Femarayi da sabah ictim artik bu ay da boyle gececek galiba, sonra zaten doktor degisecegim iyice sinir oldum ya

Sorunun nerede olduğunu bilmeden direkt ilaç tedavisine başlanması pek doğru değil bende film çekileceğim sadece folik asit alıyorum öncelikle film çektirin ona göre ilerlersiniz😊
Iste zaten 2 kere kullandim boyle artik bu ay gecince cektiricegim. Gercekten buradan okuyanlara yol gostersin bu mesajlar. Asla rahim filmi cektirmeden hicbir tedaviye baslamayin.

Gercekten ben anlamiyorum bu isin bi sirasi yokmu ona gore yapmalari lazim. Ama kendimiz okuya okuya biz cikarim yapiyoruz ya. Ben de buradan ogrendim. Bir merkez varmis orada acisiz yapiyorlarmis, orada cektirecegim. Femarayi da sabah ictim artik bu ay da boyle gececek galiba, sonra zaten doktor degisecegim iyice sinir oldum ya
Aah aah sorma maalesef her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Ben dün tüp bebek transferi oldum Allahın izniyle. İlk doktorum beni o kadar çok oyalamış ki bilsem asla bu kadar beklemezdim.

Aah aah sorma maalesef her yiğidin yoğurt yiyişi farklı. Ben dün tüp bebek transferi oldum Allahın izniyle. İlk doktorum beni o kadar çok oyalamış ki bilsem asla bu kadar beklemezdim.
Burada o kadar cok okudum ki azimsanmayacak sayida insan bu sekilde yanlis yonlendirmeyle zaman kaybediyor. Hayir yasim da gecti geciyor. Su ay gecsin de artik yeni bir doktora ihtiyacim olacak.
Insallah hayirli sonuclar elde edersiniz. Doktorunuz istanbuldami ?

Burada o kadar cok okudum ki azimsanmayacak sayida insan bu sekilde yanlis yonlendirmeyle zaman kaybediyor. Hayir yasim da gecti geciyor. Su ay gecsin de artik yeni bir doktora ihtiyacim olacak.
Insallah hayirli sonuclar elde edersiniz. Doktorunuz istanbuldami ?
Hayır Yalova'dayım ben. Eşinizin testler temiz mi? Benimki ona da çok geç bakmıştı mesela.

Suan oyle kafam karisik ve biraz da sinirliyim ki sizlere yazmak ve sormak istedim. Doktorumla 3 ay once femara tedavisine basladik 2 kez kullandim bunun birisinde 1ay ara verdik. Yalniz bana rahim filmi cektirmedi bu filmden ilk ayin sonunda bahsetti ama ustunde durmadi. Ben okuyup arastirdikca bilgi sahibi oldum. Neyse bu ay da femara ile gebe kalamadim doktora gitmem gerekiyordu doktor izindeymis, ayni hastanede baskasina gittim ultrasonda baksin diye. Gittigim doktor rahim filmi sordu diyorki hicbi tedaviye rahim filmi cektirmeden ben baslamam. Ya zaten okudukca kafam karismisti simdi bu doktor boyle dedi yani ben bosuna mi hormon yukledim vucuduma. Acaba bu ay ilaci icmeyip rahim filmimi cektirsem sizce? Yoksa zaten son 1 deneme hakkim kaldi ilaci bunu tamamlayip oylemi cektirsem sonra.
rahim filmi çekildikten sonra doğal yolla hamile kalma olasılığüın artar belki ilaç kullanmana bile gerek kalmaz

hsg yı anestezılı ceken yerle anlas anestzısız yaptırma. hsg sonrası ne tedavı uygunsa ona gore yoluna bakarsın cnım :)) rabbım hayırlısıyla hepımıze bebısler versın :)

Hayır Yalova'dayım ben. Eşinizin testler temiz mi? Benimki ona da çok geç bakmıştı mesela.
Ona da ilk ay bakmadi. Ilk ilac kullanimindan sonraki ay bakti ona da. Ileri hareketli biraz dusuk urolojiye gorundu esim sonra, o da spor ve beslenmesine dikkat ettigi icin devam et oyle dedi gebelige suan engel olmaz dedi. Ama suan ona bile guvenmiyor durumuna geldim ya.
Siz nasil bir surec gecirdiniz ozel degilse ? Cok mu zaman kaybettiniz

hsg yı anestezılı ceken yerle anlas anestzısız yaptırma. hsg sonrası ne tedavı uygunsa ona gore yoluna bakarsın cnım :)) rabbım hayırlısıyla hepımıze bebısler versın :)
Burda bi merkez varmis hic agrisiz yapiyorlarmis şislide. Tabi benim aci esigim cok dusuk ne olur bilemiyorum.
Insallah insallah gercekten zor surecler manevi olarak zorluyor

Burda bi merkez varmis hic agrisiz yapiyorlarmis şislide. Tabi benim aci esigim cok dusuk ne olur bilemiyorum.
Insallah insallah gercekten zor surecler manevi olarak zorluyor
rıske atma daha gecen gun okudum agrısını bızımle paylasıp uyarmak ısteyen bı arkadası.. agrısız dıyenlere de ınanmayın yazmıs ustelık. o agrı mevzu degısken ılla.. ama ben can cekısmeyı sevmem . yuzde 50 ıhtımal de az degıl.. ben aneztezılı oldum hoplaya zıplaya eve gıttım.

Ona da ilk ay bakmadi. Ilk ilac kullanimindan sonraki ay bakti ona da. Ileri hareketli biraz dusuk urolojiye gorundu esim sonra, o da spor ve beslenmesine dikkat ettigi icin devam et oyle dedi gebelige suan engel olmaz dedi. Ama suan ona bile guvenmiyor durumuna geldim ya.
Siz nasil bir surec gecirdiniz ozel degilse ? Cok mu zaman kaybettiniz
Ben 2019 ocaktan beri istiyorum. İlk sene kendi halimize bıraktı normal normal dedi hep. Hormon tahlili bile yapmadı reglim filan düzenli diye. Ben ısrar ettim 10. Ay Neyse yaptı tahlili fsh lh filan baktı normaldi klomen başladım. 4 ay kullandım. 3. Ayında eşim tahlil yaptırdı sayı hız az çıktı hafif varikosel çıktı eşim 3 güne ameliyat olacaktı düşün. Bu arada tüm bunlar özelde oluyo tabi. Neyse o ara pandemi patladı kendi halimize kaldık. Sonra bu yaz başka doktora gittim. Eşim benim doktorum hakkında hiç iyi şeyler duymamıştı çevresinden bu arada. Gittim doktora dedim ben 4 ay klomen kullandım artık hsg istiyorum sonra da aşılama yapalım. Tamam dedi bi bakalım tekrar hormonlara öncesinde. Baktık ve amh düşük olduğunu öğrendik daha önce hiç bakılmamıştı. 🤦🏻‍♀️ yeni doktorum istersen 1 aşılama deneyelim ama sen tüp bebek merkeziyle bi görüş dedi. Ben de en yakın kocaeli araştırmaya gittim. Evrak topladım tüp bebek istiyorum diye verdim. Hoca aşılama uygun görseydi aşılama yapacaktı ama gerek görmedi direkt tüpü uygun gördü. Ve bu süreçte ne kadar muayene olduysam farklı asistankar proflar filan herkes yumurta sayımın az olduğunu gördü. Yani bunu anlamak için sadece amh bakmak gerekmiyomuş. 1 yıldan fazla muayene eden reglken defalarca foliküllere bakıp da senin yumurtan az demeyen o doktora şu an sövüyorum. Sonuç tüp bebekte 2 yumurtam gelişti. 3 toplandı opuda. 1 tanesi 3. Güne güzel geldi dün transfer oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun. 🤲🏻 Takıldığın yerde sorularını cevaplayabiliirm. 🥰

Ben Çınarcık Teşvikiye de oturuyorum kuzum Atakent te bilgin beye gidiyrm belki doktrumzda aynıdır kız bende beklerim virüs bitince 😍😍
Ben İsmet Paşa'dayım merkez. 🤗 Ben tüp için kocaeliye gitttim şu an doktorum Eray Çalışkan. İnşallah keseyi görürsem sonra kime gideceğime karar vermek kalır geriye. 🤲🏻 Hsgyi Aktifta Aybala çekti iyiydi. Önceki uyuz doktor da Uzmanlarda Buğday. 😑

Merhaba ben de iki tedavi deneyecekti femara ile hamile kaldım ikinci ayı çektirmedim ama ben sizin yeriniz de olsam çektirirdim çünkü varsayalım düşük oldu varsayalım erken doğum oldu ki benim erken doğumla sonuçlandı maalesef sezaryen doğum yaptığım için rahim şeklimi görmüş perde olup olmadığını da o yüzden bence kesinlikle çektir

Back
X