Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi 😱

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebekaysee

Sabrın sonu selamettir İNŞAALLAH 🙏🏻💕
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
1.914
1.015
133
kızlar belki biçok yerde hikayemden bahsettim ama biz yedi aydır korunmuyoruz ve bende yumurta tembelliği var.klomenle büyütüp sonrasında çatlatma iğnesi vurdum iki ay ama malesef olmadı.sizce rahim filmi çekmek için erken mi ?

Bence erken değil çektir bi sorun varsa gecikmemiş olursunuz

Zaten 7 aydır deniyormuşsunuz o yüzden dr da bekleyelim demez büyük ihtimalle çektirin
Doktorum erken diyo bekle diyo ama bn bi sorun varsa erkenden öğrenelim istiyorum dedim oda tamam dedi bu ay çekelim o zmn

Peki rahim filminde herşey görünür mü mesela iltihap var mı yok mu tüpler açık mı yada başka neler anlaşılır
Vallahi tam bir bilgim yok ama tüpler tıkalımı diye bakıldığını hatta tıkalıysa film çekilirken verilen ilaç sayesinde açıldığını biliyorum tam net bir bilgim yok maalesef

Merhaba canım yazını gördüm ben 1 senelik evliyim gitmediğim doktor kalmadı hiç biri sorun yok dedi daha dün çekindim 1 senedir olmuyor çocuğun dün çekindiğim film de tüplerimin ikiside kapalı çıktı sakın doktorları dinleyipte günlerini boşa harcama ben çok pişmanım rahim filmini çektir kafan rahat olsun

Çok haklısın cnm bende öyle düşündüm zaman kaybetmek istemiyorum doktorum acele etme diyo da sekizinci aya gircem bir ayım daha gitsin istemiyorum . bende çekincem inşallah. Nasıldı peki acı oldu mu nerde çektin devlette mi özelde mi

Ben devlette çektirdim 3 dk falan sürdü sadece işlem sırasında adet sancısı gibi ağrı oluyor ama sonrasında hissetmiyorsun doktorların dediğine bakma zaten ben onlar yüzünden şuan bu durumdayım 1 senem çöp oldu. Allah yardımcın olsun inşallah korkma en azından kafan rahatlar Bi sıkıntı olursa da doktor ona göre tedavi başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…