Rahim filmi çektirmeli miyim?

simsiyah83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
209
0
46
Diğer
Merhaba arkadaşlar.8 aydır bebek istiyoruz her ay olacak umuduyla bekleyiş ve hayal kırıklığı...
29 yaşındayım geçen ay doktora gittim.Vajinal muayene ve kan tahlili sonuçları normal çıktı.Eşimden sperm testi istediler.Eşim uzun uğraşlar sonucu testi yaptırdı ve sonucu normal çıktı.Tekrar benim doktora gittik.Normalde 1 yıldan önce tedaviye başlamadıklarını ama 29 yaşında olduğum için zaman kaybetmeye gerek yok.Adetin 3.günü gel dedi.
Bende acaba rahim filmi çeksek mi arkadaşım tedavi oldu asıl sorun tüplerdeymiş bizim de öyle olmasın dedim.
Doktorda sizin isteğinize bağlı normalde tedaviden sonra çekiyoruz ama isterseniz çekelim 200 TL dedi.
Sizce ne yapmak lazım arkadaşlar?Yani film çektirmelimiyim açıkçası korkuyorum da!Önerisi olan varsa çok sevinirim...

bence çektirmelisin. tüpler açıksa aklınzda soru işareti kalmaz. tüpler kapalıysa da tedavi şeklini bilirsiniz en azından. ben geçen aralıkta çektirdim açıkmış tüplerim.

Bencede çektirmelisiniz.Hem yaşınız itibariyle zaman kaybetmemek için hemde tüplerin durumunu öğrenip ona göre bir tedavi yntemi seçmek için en kısa zamanda rahim filmi çektirmelisiniz.

bencede çektirmelisin ben çektirdikten 6 ay sonra hamile kaldım tüplerimin açık olduğunu söylemişlerdi ama yinede çektirmemin etkisi olduğunu düşünüyorum en azından bişey varsa bile temzilenmiş oldu.özelde pahalı diyorsan devlettede çektirebilirsin bu arada hangi şehirdesin ben çapada çektirdim ve gayet hijyenik ve acısızdı adet sancısı gibi bi ağrım oldu ilacı verdiklerinden daha sonrasında hiç bişey hissetmedim ....

Ben Sivas'ta yaşıyorum canım.Hatta ilçesinde;doktora gidip gelmekte kolay olmuyor.Sivas'ta üniversitede çekiyorlarmış ama çok kararsız kaldım.Ben özel hastaneye gittim ordaki doktor istedi.Bilmiyorum üniversitede çektirmek mi yoksa özelde çektirmek mi daha iyi olur karar veremedim hala.:18:

Ayrıca çok korkuyorum.Herkes çok ağrılıymış nasıl dayanacaksın diyor.Anestezili de yapıyorlarmış ağrılı olmasa anestezi yapmazlardı herhalde.
Sizlerin nasıldı arkadaşlar çok acı duydunuz mu?

o kadar korkulacak kadar bişey değil merak etme bende netten okuduklarımla gittim korka korka kalbim nasıl çarpıyordu ama çekilirken adet sancısı gibi ağrı oldu ondan sonra rahat rahat evime döndüm ve ağrımda olmadı....

nisan ayının 4 ünde çekindim anestezili çok rahattı benim için uyudum uyandım sonrası kötüydü 5 gün kanamam oldu doktor normal dedi sol tüpüm kapalı çıktı

Teşekkürederim desteğiniz için sizin kanamanız oldu mu peki?

korkunun ecele faydası yok eninde sonunda rahim filmi çektiriliyor.en azından boş yere vakit kaybetmemiş olursun ve sana uygun tedavi yapılır.bu arada rahim filmide çok korkunç bir şey değil.benimki anestezi falan olmadığı halde çok rahattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…