Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya cektiricem dun gittim konusdum anestezisiz 2600müş anestezili +500 koyuyomus yani 3100 tl oluyomus doktorum anestezili cekelim dedi corluda ozel biyerMerhaba rahim filmi çektirenler var mı acaba?Özelde fiyatlar nasıl anestezili ve anestezisiz olarak fiyatları?Süreç nasıl ilerliyo?Devlet hastanesinde yakın zamana sıra verip çekiyolarmı?Bilgi verebilcek olan var mı şimdiden teşekkür ederim
Merhaba rahim filmi çektirenler var mı acaba?Özelde fiyatlar nasıl anestezili ve anestezisiz olarak fiyatları?Süreç nasıl ilerliyo?Devlet hastanesinde yakın zamana sıra verip çekiyolarmı?Bilgi verebilcek olan var mı şimdiden teşekkür ederim
Ben geçen ayın 8inde özel hastanede anestezisiz 1000 tl ye çektirdim anestezili fiyatını bilmiyorum ama işlem çok kısa sürüyor ağrısı ise senin acı eşiğine bağlı benim çok yoktur dayanamam o yüzden benim zor geçti ama işlemden 10 dakika sonra hiç bir ağrın kalmıyorMerhaba rahim filmi çektirenler var mı acaba?Özelde fiyatlar nasıl anestezili ve anestezisiz olarak fiyatları?Süreç nasıl ilerliyo?Devlet hastanesinde yakın zamana sıra verip çekiyolarmı?Bilgi verebilcek olan var mı şimdiden teşekkür ederim
Haftaya cektiricem dun gittim konusdum anestezisiz 2600müş anestezili +500 koyuyomus yani 3100 tl oluyomus doktorum anestezili cekelim dedi corluda ozel biyer
Merhaba rahim filmi çektirenler var mı acaba?Özelde fiyatlar nasıl anestezili ve anestezisiz olarak fiyatları?Süreç nasıl ilerliyo?Devlet hastanesinde yakın zamana sıra verip çekiyolarmı?Bilgi verebilcek olan var mı şimdiden teşekkür ederim
Ben özel hastanede anestezili 1500e çektirdim :) yarım saatte çekiliyor CD de verdiler doktor bana fotoğrafları da attı .Merhaba rahim filmi çektirenler var mı acaba?Özelde fiyatlar nasıl anestezili ve anestezisiz olarak fiyatları?Süreç nasıl ilerliyo?Devlet hastanesinde yakın zamana sıra verip çekiyolarmı?Bilgi verebilcek olan var mı şimdiden teşekkür ederim
Hmm anladımBen yaşadığım şehirde 1700 fiyat aldım daha çektirmedim. Arkadaşım izmirde 3500 fiyat almış. Yani hastaneye göre değişiyor fiyatlar. Devlet hast. Çekiyorlar mı bilmiyorum ama üniversite hastanelerinde çekiliyor. Sıra olayıda o hastanenin yoğunluğuna göre değişir.
Kızlar bende yarın yapıcam ama korkuyorum daha once yapmıstım gerci ama nedensızce bır korku var atamıyorum ustumden cok gergınım siz nasıl hıssedıyorsunuzBen geçen ayın 8inde özel hastanede anestezisiz 1000 tl ye çektirdim anestezili fiyatını bilmiyorum ama işlem çok kısa sürüyor ağrısı ise senin acı eşiğine bağlı benim çok yoktur dayanamam o yüzden benim zor geçti ama işlemden 10 dakika sonra hiç bir ağrın kalmıyor
Hiç korkmana gerek yok canım kendi kasma yeterKızlar bende yarın yapıcam ama korkuyorum daha once yapmıstım gerci ama nedensızce bır korku var atamıyorum ustumden cok gergınım siz nasıl hıssedıyorsunuz
Geriliyorum ya ıster ıstemez suanda sıra beklıyorum alıcaklar hemenHiç korkmana gerek yok canım kendi kasma yeter
bugun 3.30 da cektırcem..Merhaba rahim filmi çektirenler var mı acaba?Özelde fiyatlar nasıl anestezili ve anestezisiz olarak fiyatları?Süreç nasıl ilerliyo?Devlet hastanesinde yakın zamana sıra verip çekiyolarmı?Bilgi verebilcek olan var mı şimdiden teşekkür ederim
hıc gerılme rahat ol ınsallah cok kolay gecer..Geriliyorum ya ıster ıstemez suanda sıra beklıyorum alıcaklar hemen
Kasık agrısına bn asla dayanamıyorum))hıc gerılme rahat ol ınsallah cok kolay gecer..
bende gecen sene cektırmıstım .. d
bu sene ıs gebelık yasadım tekrar cektırmem gerekıyor.
C kollu cıhaz da cektırmıstım aynı yerdı gecen senede hafıf kasık agrım olmustu sadece
10dkl ık bır ıslem canım..Kasık agrısına bn asla dayanamıyorum))
Arkadaşınız çektirdi mi ? Bende İzmir deyim. Nerede çektirdi memnun kaldı mı sorar misiniz ?Ben yaşadığım şehirde 1700 fiyat aldım daha çektirmedim. Arkadaşım izmirde 3500 fiyat almış. Yani hastaneye göre değişiyor fiyatlar. Devlet hast. Çekiyorlar mı bilmiyorum ama üniversite hastanelerinde çekiliyor. Sıra olayıda o hastanenin yoğunluğuna göre değişir.