DarkkMoonn

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
77
11
3
Merhaba kızlar.
Bugün adet günüm daha olmadım ama hafiften ağrılarım başlıyor gibi. Az önce test yaptım dümdüz negatif.
2 çocuk doğurdum , kürtaj da oldum sonrasında 4,5-5 yıldır hamilelik olmadı önceleri zaten düşünmüyorduk ama 1.5 yıldır tedavi oluyorum tahliller falan iyi gözüküyor bir tek insülin direnci var kilolu olduğum için. Doktor hamile kalmamamın başka sebebi görünmüyor diyor her defasında. Son rahim filmi kaldı bakalım tüpler sonradan tıkanmış mı bundan dolayı mı hamilelik olmuyor.

Rahim filmi çektirince tüpler açılınca en geç kaç ayda hamile kalınır? Yada zaten açıksa yinede rahim filmi çektirince hamile kalınıyor diye duydum doğrumu?

2019 yılında çektirdim 2 tüpte acık sıkntı yok dedıler 3ay gebe kaldım 2020 dogum yaptım 2022 rutın kontrolde sağ tüpümü çok belirgin gördü dr tekrar rahım fılmı ıstedı cektık sağ tüp tıkalı cıktı meshur bır ceken dr gıttk acıyormus rahım fılmınde tıkalı olanı oda sıvı bırıkmesı var acamam laparoskopi ol dedı 2 yıldır beklıyorum 1 kere dıs gebelık olstu bu ay tekrar baslıcm ameliyat sorasında enfeksiyonlrda tupler tıkanabılıyorms bende sezeryandn sonra oldugunu dusunuyorum

Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyordum bu sebeple baya bi araştırma yaptım. Genelde rahim filminin çekildiği ay ilişki yasağı oluyormuş. Daha sonra ilk 3 ay gebelik ihtimali yüksek diyor doktorlar. Çünkü dediğiniz gibi hafif tıkanıklıklar ve yapışıklıklar açılıyor. Ama sizin zaten 2 doğumunuz ve kürtajınız varmış. Yani bu tarz durumlar olsa mutlaka haberiniz olurdu.

Son kürtajdan sonra tıkanmış olabilir çünki ondan sonra hiç hamile kalmadım

Merhaba ben 1 hafta içinde hamile kaldım tüpler açık bile olsa en ufak pürüz bile hamile kalmayı etkiliyor o yüzden rahim filmi garanti bende de kilo problemi vardı en son rahim filmi kalmıştı tüpler açık dedikleri halde olmuyordu rahim filmi çekildim 1 hafta sonra hamile kalmışım

Mucize yaaa. Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…