Rahim filmi çektiren yardımcı olabilir mi?

HAFZAk

ANNE+ANNE ADAYI
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
158
Yer
Rize
Arkadaşlar rahim filmi çektiren var mı ? çocuğumuz olmuyor rahim filmi çektirmek istiyorum süreç nedir? Nasıl işler? çalışıyorum ben doktora gittiğim gün çeker mi filmi doktor yoksa başka bi gün mü verir bana gidip çektiren varsa daha önce hamilelik için hiç muayene olmadım tedavide görmedim inşallah gittiğim gün hemen çeker işten izin almam çok sorun oluyo çünkü bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?

cnm rahim filmi adetten sonraki 2.veya 3.günü çekiliyor..öncesinde doktora gidip muayene ettir kendini..rahim filmi cekinmek istedigi söyle , doktorda incelemesinden sonra sana randevu verecektir.. ve 1 yıllık korunmaksızın olmuyorsa tercih eidyor.doktorlar

çok teşekkür ederim gülgüzeli ama anladığım kadarıyla randevu verecek dimi muayene için gittim gün çekmeyecek şuan regliyim bitince hemen gidicem :(( malum artık vakit kaybetmek istemiyorum

gittiğin gün hemen çekmez ayrıca benim kadın doğum doktorum çekmemişti radyoloji bölümünde bi doktor çekmişti.
önce muayene olursun hormon tahlili falan yaptırırsın sonra sana gün verir doktorun o zaman çektirirsin.
ben devlet hastanesinde 3 ay sonra çektirebilmiştim ama özellerde doktorada gitmeden bi kaç gün içerisinde çektirebilirsin.
rahim filmi çeken yerler var canım oralara başvursan daha iyi olur sonrada bi doktorla tedavini başlatırsın.

Back