Bende anestezi almadan çektirdim. Hayatimda yasadigim en büyük aciydi. Cevremde çektirip hic aci hisstemeyende var. Tamamen bünye meselesi. Tuplerde hafifte olsa bir tıkanıklık varsa ilac açıyor galiba o yüzden aci oluyor yada başka bir sebep bilemiyorum. 2 yil once çekilmiştim. Tekrar isterse doktorum özele gidip anestezi istiycem. Uni hastanesinde benim doktorum. aneztezi olmadan cekiyorlar toplamda 3-4 dk bile surmuyor ama acisi coktu. Gözünüzü korkutmak istemiyorumda bu bunyeyle alakali kuzenim hic birsey anlamadim demisti.Arkadaslar aranizda rahim filmi cektrn var miii cok acil
İçime su serptin cnm bnde iğne vurdum bekliyorum inşallah bnmde bu ay olurBenimde tuplerim temiz cikti ama doktorum yapisiklik yada pihti olabilir verdigimiz ilacla muhtemelen acildi dedi. Bu arada yaklasik 1 yil tedavi gordum son care rahim filmi cektirdim ama catlatma ignesi vurdurdugumda yumurtlama donemimde agri olurdu film cektirdikten sonra cektigim agriyi hic yasamadim karnima bile dokunamiyorum. Tuplerin darda olabilir o yuzden temiz bile ciksa gebelik ihtimali artiyo. Doktorum her ne kadar tani olarak gorulsede aslinda hsg tedavi olarakta kabul edilebilir hsg cektigimiz hastalarin %90i gebe olarak 4 ay icerisinde geri geliyo dedi. Bunlari cekmeyen yasamayan anlayamaz. Allah hepimizr hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Bende çok acı çektim fazlasıyla agrılı oldu hiç acı çekmedim diyenlere hayretle bakıyorumBende anestezi almadan çektirdim. Hayatimda yasadigim en büyük aciydi. Cevremde çektirip hic aci hisstemeyende var. Tamamen bünye meselesi. Tuplerde hafifte olsa bir tıkanıklık varsa ilac açıyor galiba o yüzden aci oluyor yada başka bir sebep bilemiyorum. 2 yil once çekilmiştim. Tekrar isterse doktorum özele gidip anestezi istiycem. Uni hastanesinde benim doktorum. aneztezi olmadan cekiyorlar toplamda 3-4 dk bile surmuyor ama acisi coktu. Gözünüzü korkutmak istemiyorumda bu bunyeyle alakali kuzenim hic birsey anlamadim demisti.
Bende çok acı çektim fazlasıyla agrılı oldu hiç acı çekmedim diyenlere hayretle bakıyorum
Al benden de okadar. Tuplerinde sorun yok dedi doktor hic anlamadim o aci niyeydi. Belki ceken ekiple de alakali bilemiyorum tek bildigim aci eşiği yuksek bir insanim ama agladim. Umarim cektirecek olanlar benim gbi tecrübe yaşamazlar yine diyorum gozunuzde buyutmeyin evet cok aciliydi benimki ama başlayıp bitmesi masaya cikmam inmem haric 1 dk sürdü surmedi. Zaten acili olanda o 1 dakikaydi ilaci vedikleri an. İşlemden sonrada yarim saat adet sancısı gbi cektim okadarBende çok acı çektim fazlasıyla agrılı oldu hiç acı çekmedim diyenlere hayretle bakıyorum
Ya kısa sürdü evet ama dayanılmaz acısı vardı bence kesinlikle anestezili yaptırınAl benden de okadar. Tuplerinde sorun yok dedi doktor hic anlamadim o aci niyeydi. Belki ceken ekiple de alakali bilemiyorum tek bildigim aci eşiği yuksek bir insanim ama agladim. Umarim cektirecek olanlar benim gbi tecrübe yaşamazlar yine diyorum gozunuzde buyutmeyin evet cok aciliydi benimki ama başlayıp bitmesi masaya cikmam inmem haric 1 dk sürdü surmedi. Zaten acili olanda o 1 dakikaydi ilaci vedikleri an. İşlemden sonrada yarim saat adet sancısı gbi cektim okadar
Birsey soracam rahim filmini cektrince butun kiyafetlerimizide mi cikariorzBenimde tuplerim temiz cikti ama doktorum yapisiklik yada pihti olabilir verdigimiz ilacla muhtemelen acildi dedi. Bu arada yaklasik 1 yil tedavi gordum son care rahim filmi cektirdim ama catlatma ignesi vurdurdugumda yumurtlama donemimde agri olurdu film cektirdikten sonra cektigim agriyi hic yasamadim karnima bile dokunamiyorum. Tuplerin darda olabilir o yuzden temiz bile ciksa gebelik ihtimali artiyo. Doktorum her ne kadar tani olarak gorulsede aslinda hsg tedavi olarakta kabul edilebilir hsg cektigimiz hastalarin %90i gebe olarak 4 ay icerisinde geri geliyo dedi. Bunlari cekmeyen yasamayan anlayamaz. Allah hepimizr hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Ya kısa sürdü evet ama dayanılmaz acısı vardı bence kesinlikle anestezili yaptırın
Al benden de okadar. Tuplerinde sorun yok dedi doktor hic anlamadim o aci niyeydi. Belki ceken ekiple de alakali bilemiyorum tek bildigim aci eşiği yuksek bir insanim ama agladim. Umarim cektirecek olanlar benim gbi tecrübe yaşamazlar yine diyorum gozunuzde buyutmeyin evet cok aciliydi benimki ama başlayıp bitmesi masaya cikmam inmem haric 1 dk sürdü surmedi. Zaten acili olanda o 1 dakikaydi ilaci vedikleri an. İşlemden sonrada yarim saat adet sancısı gbi cektim okadar
Iyiki su kadinlar kulubu var insan zorda kaldimi kendisiyle ayni seyleri yasayan insanlarla dertlesio bilmediklerini ogrenio . Doktorlar bana ne dese korkup buraya yaziorm birazda olsa sakinleaiorum iyiki varsiniz kizlarBende anestezi almadan çektirdim. Hayatimda yasadigim en büyük aciydi. Cevremde çektirip hic aci hisstemeyende var. Tamamen bünye meselesi. Tuplerde hafifte olsa bir tıkanıklık varsa ilac açıyor galiba o yüzden aci oluyor yada başka bir sebep bilemiyorum. 2 yil once çekilmiştim. Tekrar isterse doktorum özele gidip anestezi istiycem. Uni hastanesinde benim doktorum. aneztezi olmadan cekiyorlar toplamda 3-4 dk bile surmuyor ama acisi coktu. Gözünüzü korkutmak istemiyorumda bu bunyeyle alakali kuzenim hic birsey anlamadim demisti.
İyi ki varizIyiki su kadinlar kulubu var insan zorda kaldimi kendisiyle ayni seyleri yasayan insanlarla dertlesio bilmediklerini ogrenio . Doktorlar bana ne dese korkup buraya yaziorm birazda olsa sakinleaiorum iyiki varsiniz kizlar
Anladim canim saol :)İyi ki varizben uni hastanesinde sadece belden aşağısını cikarttim bildigin vajinal muayene gibi
Altindaki herseyi cikariyosun ustune ameliyat onlugu giydiriyolar canimBirsey soracam rahim filmini cektrince butun kiyafetlerimizide mi cikariorz
İnsallah canimİçime su serptin cnm bnde iğne vurdum bekliyorum inşallah bnmde bu ay olur
saol canimAltindaki herseyi cikariyosun ustune ameliyat onlugu giydiriyolar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?