Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çektirdimArkadaslar aranizda rahim filmi cektrn var miii cok acil
Evet ikizlerime hamile kalmadan önce cektirdim sıkıntı nedir,ne bilmek istiyorsun
[/QUOAgri oldu mu nasil birsey ne yasadiniz ise yaradimi bende ilk kez cektrcem ve cok korkuorumEvet ikizlerime hamile kalmadan önce cektirdim sıkıntı nedir,ne bilmek istiyorsun
Nasil gecti ?Bende çektim Pazartesi günü
4 ay önce çektirdim ne anestezi nede herhangi bir ilaç kullanmadım ( sadece doktorun verdiği antibiyotiği kullandım çektirmeden önceki 3 gün )o kadar gözde büyütülecek birşey yok soyun masaya yat kalk toplam 10 dk lık bir işlem regli sancısından biraz daha fazla bir sancı oluyor ilaç verildiği sırada o kadar oda dayanamayacak birşey değil rahat ol sadece kendini kasma.Arkadaslar aranizda rahim filmi cektrn var miii cok acil
Insallah dedigin gibi olur cok korkuorum cnki . Dun aksam bile alttan muayene dayanamadm insallah bunda dayanirmEvet çok uzun bir zaman önce çektirdim ama ağrı oluyor dayanıklı olmalısın,korkma yaşayıp göreceksin.sakin ol bilmeden gidip yaşasan daha iyi aslında cunki çok kafanda büyütürsün.faydasi şöyle zaten bir sıkıntı yoktu bakılsın diye çektirdim .temiz çıkmıştı çok şükür darısı başına.yarari cokmus diyorlar
Çok acı çektim ben çok ağrıdı. Anestezili istemiştim ama onun için önceden gün almam gerekiyormuş bide doktorum önermesi anestezi. Bn bağırdım acıdanNasil gecti ?
Çok acı çektim ben çok ağrıdı. Anestezili istemiştim ama onun için önceden gün almam gerekiyormuş bide doktorum önermesi anestezi. Bn bağırdımNapcam bilmiorumÇok acı çektim ben çok ağrıdı. Anestezili istemiştim ama onun için önceden gün almam gerekiyormuş bide doktorum önermesi anestezi. Bn bağırdım acıdan
EwetArkadaslar aranizda rahim filmi cektrn var miii cok acil
Canım bende çektim de tüpler açık bi sıkıntı Yok demişti doktor yine de hamilelik şansı atar mı acabaArkadaşlar 1 hafta önce çektirdim. Aylardır korkudan erteliyordum. Sonunda karar verip çektirdim ama korktuğum kadarda varmış. Eğer böyle olacağını bilseydim asla çektirmezdim. HSG çektireceklere benden tek tavsiye anesteziyle çektirmeleri. Acıya dayanıklı bir insan olarak canım gitti. Ama doktorum hsgden sonra hamile kalma ihtimalinin yükseldiğini söyledi. İnşallah bu sefer olurda artık üzülmem. Yumurtlama günümün son günündeyim adetime daha 14-15 gün var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu tedaviye başlayalı. Haberleri alır almaz sizede yazıcam.
Aynen yaz bakalm bnde merak ettim . Brnde bu hafta cektrcm .Arkadaşlar 1 hafta önce çektirdim. Aylardır korkudan erteliyordum. Sonunda karar verip çektirdim ama korktuğum kadarda varmış. Eğer böyle olacağını bilseydim asla çektirmezdim. HSG çektireceklere benden tek tavsiye anesteziyle çektirmeleri. Acıya dayanıklı bir insan olarak canım gitti. Ama doktorum hsgden sonra hamile kalma ihtimalinin yükseldiğini söyledi. İnşallah bu sefer olurda artık üzülmem. Yumurtlama günümün son günündeyim adetime daha 14-15 gün var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu tedaviye başlayalı. Haberleri alır almaz sizede yazıcam.
Canım bende çektim de tüpler açık bi sıkıntı Yok demişti doktor yine de hamilelik şansı atar mı acaba