1.5 senelik uğraşın ardından rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım
kızlar ihmal etmeyin ve sakın korkmayın çok basit bi işlem doktorum film sonrası bi sorun yok 3 ay görüşmeyelim bu 3 ay çok önemli yumurtlama günlerini takip et dedi ve o ay oldu bebeğim...
ya cnm ama bu rahım fılmı tuplerın acık kapalı olduguna bakmıyor mu bundakı keramet ne böle anlamadım ben yanı nasıl hamıle kalınıo ne etkısı var hamıle kalmaya. bende klomendeyım hala acaba bu ay doktorumdan ıstesemmı rahım fılmı.
evet canım ona bakılıyor ama eğer bir tıkanıklık yoksa bile tüplere verilen ilacın tanziğiyle kanalllar açılıyormuş mesela bi yapışıklık varsa filmde çıkmayabiliyor ama yapışıklık halloluyor...
ben şöyle düşünüyorum mesela hani tanzikli bir suyu biyere tuttuğumuzu farzet önündeki ufak engeli açar yani böyle hayal ediyorum :)
benim filmim çok temizdi kanallar falan kapalı değildi ama o ay oldu bebeğim...
normalde 1 sene bebek olmayınca her doktor istiyor bunu....
tabi eşininde sperm örneği vermesi gerek bunu doktorunla bir konuş inşallah en kısa zamanda mutlu haberinide okumak nasip olur canım burda...[/QUOT
canım tezlerın gercekten cok ıyımıs cok begendım :)) benım bu ay ıkıncı klomenım bıttı 23. de yumurtalarıma bakacak ondan sonra gebe olmayıpta adet gorursem esıme sperm testı yapacak. ben bu sefer gıttıgımde soyleyım barı rahım fılmını. canım pekı acısı nasıl onun ben bıraz korkuorum da:18:
evet canım ona bakılıyor ama eğer bir tıkanıklık yoksa bile tüplere verilen ilacın tanziğiyle kanalllar açılıyormuş mesela bi yapışıklık varsa filmde çıkmayabiliyor ama yapışıklık halloluyor...
ben şöyle düşünüyorum mesela hani tanzikli bir suyu biyere tuttuğumuzu farzet önündeki ufak engeli açar yani böyle hayal ediyorum :)
benim filmim çok temizdi kanallar falan kapalı değildi ama o ay oldu bebeğim...
normalde 1 sene bebek olmayınca her doktor istiyor bunu....
tabi eşininde sperm örneği vermesi gerek bunu doktorunla bir konuş inşallah en kısa zamanda mutlu haberinide okumak nasip olur canım burda...[/QUOT
canım tezlerın gercekten cok ıyımıs cok begendım :)) benım bu ay ıkıncı klomenım bıttı 23. de yumurtalarıma bakacak ondan sonra gebe olmayıpta adet gorursem esıme sperm testı yapacak. ben bu sefer gıttıgımde soyleyım barı rahım fılmını. canım pekı acısı nasıl onun ben bıraz korkuorum da:18:
canım hiç korkucak bişey yok inanki istanbuldaysan fındıkzade radyotom'a git kesinlikle ordaki makinalar son teknoloji ve ben hiçbişey anlamadım inanki...
benim ağrı eşiğim çok düşüktür ve çok korkuyordum hatta bi hastaneden anestezili olarak randevu aldım ve doktorum anestezi falan almıycaksın buraya gitceksin bana güven dedi...
normal jinekolojik muayene gibi düşün zaten yumurtlama takibine giden bizim gibi bayanlar için hiçbişey bu durum :)
doktor ve hemşireler çok tatlı zaten insanı çok rahatlatıyorlar,doktora ne zaman başlıycak dediğimde benim işim bitti zaten dedi şok oldum ayyy dedim bumuymuş bukadar korkuttular gözümü :)
ben radyotomdan çok memnun kaldım diğer adıda radyomar ikisi aynı yer ama kesinlikle fındıkzadedeki yere git...
zaten forumda herkes orayı tavsiye ediyor istanbul dışından bile bayanlar oraya gidiyorlar...
ben içeri girerken çok acırmı diye sordum hemşireye bikaç saniyelik bişey sende görceksin dedi ve gerçekten nasıl geçti anlamadım çok korkarak girmiştim,çıktığımda gülerek çıktım eşim ve görümcem şok oldu beni görünce ayyy dedim bumuymuş yani panik yaptım günlerce boşunaymış valla dedim...
doktorada ilişki sırasında canım yanıyor genelde falan dersin küçük başlıklı aletler kullanırlar ben öyle dedim hiçbişey hissetmedim spekulum takılırken...
canım hiç korkucak bişey yok inanki istanbuldaysan fındıkzade radyotom'a git kesinlikle ordaki makinalar son teknoloji ve ben hiçbişey anlamadım inanki...
benim ağrı eşiğim çok düşüktür ve çok korkuyordum hatta bi hastaneden anestezili olarak randevu aldım ve doktorum anestezi falan almıycaksın buraya gitceksin bana güven dedi...
normal jinekolojik muayene gibi düşün zaten yumurtlama takibine giden bizim gibi bayanlar için hiçbişey bu durum :)
doktor ve hemşireler çok tatlı zaten insanı çok rahatlatıyorlar,doktora ne zaman başlıycak dediğimde benim işim bitti zaten dedi şok oldum ayyy dedim bumuymuş bukadar korkuttular gözümü :)
ben radyotomdan çok memnun kaldım diğer adıda radyomar ikisi aynı yer ama kesinlikle fındıkzadedeki yere git...
zaten forumda herkes orayı tavsiye ediyor istanbul dışından bile bayanlar oraya gidiyorlar...
ben içeri girerken çok acırmı diye sordum hemşireye bikaç saniyelik bişey sende görceksin dedi ve gerçekten nasıl geçti anlamadım çok korkarak girmiştim,çıktığımda gülerek çıktım eşim ve görümcem şok oldu beni görünce ayyy dedim bumuymuş yani panik yaptım günlerce boşunaymış valla dedim...
doktorada ilişki sırasında canım yanıyor genelde falan dersin küçük başlıklı aletler kullanırlar ben öyle dedim hiçbişey hissetmedim spekulum takılırken...
cok tesekkur ederım canım muhtemelen bende gebelık olusmazsa ıstıcem bunu ıstanbulda degılım ne yazıkkı olsam kesınlıkle orayı tercıh ederım senın sayendeo agrı durumu gercektende oluo bende yalan soylememıs olcam doktora bu nedenle :)) bıde merak ettıgım normalde muayene ıcın adetın 3. gunu yumurta takıbı ıcın 21. gunu vs ya bu fılmı cekmek ıcınde bellı sart olan bı gun varmı yoksa heran yapılabılcek bıseymı canım.
cok tesekkur ederım canım muhtemelen bende gebelık olusmazsa ıstıcem bunu ıstanbulda degılım ne yazıkkı olsam kesınlıkle orayı tercıh ederım senın sayendeo agrı durumu gercektende oluo bende yalan soylememıs olcam doktora bu nedenle :)) bıde merak ettıgım normalde muayene ıcın adetın 3. gunu yumurta takıbı ıcın 21. gunu vs ya bu fılmı cekmek ıcınde bellı sart olan bı gun varmı yoksa heran yapılabılcek bıseymı canım.
adetinin hemen bitişinde çekiliyor canım normalde 8.günü falan benim adetimin 6. günü olmuştu doktorum fark etmez demişti...
bulunduğun şehirdeki hastaneleri araştır o halde gerekirse anestezili yaptır canın yanmasın çünkü canın yanıpta kendini kasarsan film düzgün çıkmıyormuş tekrar istiyormuş doktorlar ben olduğum yere kefil olurum ama başka bi hastane için canın yanmıycak diyemem günahına girmeyeyim tatlım...
adetinin hemen bitişinde çekiliyor canım normalde 8.günü falan benim adetimin 6. günü olmuştu doktorum fark etmez demişti...
bulunduğun şehirdeki hastaneleri araştır o halde gerekirse anestezili yaptır canın yanmasın çünkü canın yanıpta kendini kasarsan film düzgün çıkmıyormuş tekrar istiyormuş doktorlar ben olduğum yere kefil olurum ama başka bi hastane için canın yanmıycak diyemem günahına girmeyeyim tatlım...
cok saol cnm bnm verdıgın bılgıler ıcın bu sıkıntılar bıtsınde bıan once yavrularımza kavusalım ınsallah.
cok saol cnm bnm verdıgın bılgıler ıcın bu sıkıntılar bıtsınde bıan once yavrularımza kavusalım ınsallah.
amin canım amin RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah...
Sanırım bebeğinize yakında kavuşacaksınız.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Allah bizlere de nasip etsin inşallah..merhaba keserim biiyo musun bilmem nisan 5de bende hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı banada doktorum 3 ay deneyin olur dedi. o ay hamiş kaldım ama ne yazık ki bebeğim düştüğ. şimd korunmalardayım. bidaha ki ay tekrar çalışmalara başlıcaz inş. tekrar hamile kalabilirim. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşşş.. AMİNNNNNN...
Merhaba Canim bir sey soracaktım dün Hsg çekildim sağ tüp sola gore biraz daha yavaştır ama tam olarak tıkalı değilmiş sol cok iyi. Doktor bu ay ilaçlı film çekildiğin icin bekle sonraki ay bakarız dedi sen film çektirdiğin ay kalmisssin acaba korunsam mı yoksa denemeye devam mi etsemBen şubat ilk günlerinde hsg çektirdim aynı ay hamile kaldım ... Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
Ben çekildiğim ay hamile kaldım ilaçlı hsg yapıldı. Sadece adetten önce ve hsgden sonra 6 gün bir ilaç verdi bana sanırım antibiyotıkti ondan sonra normal hayatına devam et dedi bende oay Allah nasip etti ve kaldım Darısı balına İnşallahMerhaba Canim bir sey soracaktım dün Hsg çekildim sağ tüp sola gore biraz daha yavaştır ama tam olarak tıkalı değilmiş sol cok iyi. Doktor bu ay ilaçlı film çekildiğin icin bekle sonraki ay bakarız dedi sen film çektirdiğin ay kalmisssin acaba korunsam mı yoksa denemeye devam mi etsem
Anladım Canim cevap verdiğin icin tesekkurler bu arada... Bana ilac vermediler sıktıkları sey ilaçlı film diye geçiyor sanırım ama doktorum neden boyle dedi bilmiyorum Hsg den sonra hamile kalan cokBen çekildiğim ay hamile kaldım ilaçlı hsg yapıldı. Sadece adetten önce ve hsgden sonra 6 gün bir ilaç verdi bana sanırım antibiyotıkti ondan sonra normal hayatına devam et dedi bende oay Allah nasip etti ve kaldım Darısı balına İnşallah
Bence hsg çekildiğin ay korunma Allah mutlaka nasip edecektir dr bana bazen tüm secenekleri deneyip hamile kalınmıyorsa hsg yi deniyoruz yüzde 80 başarılı oluyor çünkü tüplere ilacın yaptığı baskı ile her tıkanıklık açılıyor dedi korunma Rabbine bırak Allah gönlündekini sana nasip etsinAnladım Canim cevap verdiğin icin tesekkurler bu arada... Bana ilac vermediler sıktıkları sey ilaçlı film diye geçiyor sanırım ama doktorum neden boyle dedi bilmiyorum Hsg den sonra hamile kalan cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?