Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldımMerhaba kızlar ben rahim filmi çektirdim iki tüp açık çıktı yani rahim film çektirdikten sonra tüpler açık olduğu halde yinede hamile kalma olasılığım var mı çünkü eşimle 2yıldır çocuk istiyoruz
Herşey normalse D vitamininize baktırınMerhaba kızlar ben rahim filmi çektirdim iki tüp açık çıktı yani rahim film çektirdikten sonra tüpler açık olduğu halde yinede hamile kalma olasılığım var mı çünkü eşimle 2yıldır çocuk istiyoruz
merhaba çekildiğiniz de tüplerinizde sıkıntı varmıydı yani bu işlemle mi açılma oldu bende çekildim tek tüpüm kapalıydı işlemle açtılar bu ay korunmasız ilişki oldu siz belirti yaşadınızmırahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım
Hayır sıkıntı yoktu iki tüpümde açıktı gebelik belirtisi göğüslerim çok acıyordu şişmişti başka hatırlamıyorummerhaba çekildiğiniz de tüplerinizde sıkıntı varmıydı yani bu işlemle mi açılma oldu bende çekildim tek tüpüm kapalıydı işlemle açtılar bu ay korunmasız ilişki oldu siz belirti yaşadınızmı
Merhaba rahim filminden kaç gün sonra ilişkiye girdiniz ? Doktorum bir hafta girmeyin dedi ama yumurtlama dönemini de kaçırmak istemiyorumHayır sıkıntı yoktu iki tüpümde açıktı gebelik belirtisi göğüslerim çok acıyordu şişmişti başka hatırlamıyorum
bende cevap vermelk istedim benimde yumurtlamaya denk geliyodu bana 1 hafta falan demedi işlemin olduğu gün sadece girmeyin dedi o kadarbende beklemedim oldu ilişki bi sıkıntı olmuyor :)Merhaba rahim filminden kaç gün sonra ilişkiye girdiniz ? Doktorum bir hafta girmeyin dedi ama yumurtlama dönemini de kaçırmak istemiyorum
anladım bende sadece dokununca sızlama var o kadar başka bi belirtimde yok pazartesi günü adet tarihim umarım vardır ve hastalanmam :)Hayır sıkıntı yoktu iki tüpümde açıktı gebelik belirtisi göğüslerim çok acıyordu şişmişti başka hatırlamıyorum
Banada ilişki konusunda bişey demedi yumurtlama zamanını doktor bakıyodurdu zaten yumurtam büyümüştü ilişki günü önermişti bi sıkıntı olmadıMerhaba rahim filminden kaç gün sonra ilişkiye girdiniz ? Doktorum bir hafta girmeyin dedi ama yumurtlama dönemini de kaçırmak istemiyorum
Tamamdır çok teşekkür ederimBanada ilişki konusunda bişey demedi yumurtlama zamanını doktor bakıyodurdu zaten yumurtam büyümüştü ilişki günü önermişti bi sıkıntı olmadı
Tamamdır çok teşekkür ederimbende cevap vermelk istedim benimde yumurtlamaya denk geliyodu bana 1 hafta falan demedi işlemin olduğu gün sadece girmeyin dedi o kadarbende beklemedim oldu ilişki bi sıkıntı olmuyor :)