Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi Çektirdikten sonra gebe kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorduğumda enfeksiyon oluşmaması adına önermiyoruz 1 hafta dedi duş almayı sormayı unutmuşum birde kanamanız olmuş muydu benim az az geliyor hala

Merhaba ben de yarın çekineceğim. Rahimdeki incelikten ve yapışıklıktan şüphelenirdi . 2 düşük yaşadım . Nasıl oldu sizinki . Ben anestezi altında olacağım.sizdeki problem neydi
Şimdi gördüm mesajınızı dış gebelik geçirdim 4 ay önce o sebeple çekilmemi istedi hekim. Anestezi ile çekildi. Siz naptınız çekilebildiniz mi? Bugün gebelik testi yaptım ben silik çizgi çıktı yine dış gebelik olması ihtimali beni çok ürkütüyo hayırlısı artık herşeyin.

Bende 15 Haziran 2022 yani bu ay başında çektirdim doktorum ilk 3-4 ay gebe kalma şansın çok yüksek dedi yumurtam sağda oluşmuş 22 mm boyutunda ve ayın 20sinde ultrason da çatlamış olduğunu gördük şimdi beklemedeyiz ayın 7si adet BAT. Hayırlısıyla olur inşallah burdan yazarım Allah isteyen herkese nasip etsin
Bu arada hsg öncesi klomen kullandım şuan da duphaston kullanıyorum gebelik varsa tutunabilsin diye (doktor isteğiyle başladım).

Neden antibiyotik verdi bilmiyorum belki bı sorun bı enfeksiyon görmüş olabilir nedenini söylemedi mi ?
Ben bu ayın 15inde çektirdim 2 3 gün ilişki olmadı ağrım çok olduğu için ama sonrasında kontrolde doktor kendisi söyledi 3 4 gün aralıksız ilişki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…