Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi Çektirdikten sonra gebe kalan varmı?
- Konu Sahibi Besttt
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Nisan 2022
- 15
- 7
- 1
- 23
Hande çektirdim ama olmadıKızlar selaamm.
Bu ay rahim filmi çektirdim ilk aydan hamile kalan var mı ve belirtileriniz neler oldu?
Bende çok duydum hic bir sey hissetmiyorum gebelige dair sanirim benimde olmadıBen hariç herkes
Ben kalamadim ama baya kişi okudum burda ertesi ay hemen kalanları gebelik şansı yuksek oluyomuş
Ne kadar oldu çektirdiğinizHande çektirdim ama olmadı
- 12 Nisan 2022
- 15
- 7
- 1
- 23
1 sene olmuştur çektir ileNe kadar oldu çektirdiğiniz
Hayırlısı olsun inşallahh1 sene olmuştur çektir ile
Belirtileriniz nelerdi acaba40 yaşındayım ikinci ayda hamile kaldım.
- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.066
- 548
Birde benn 1yıla yaklaşacak nerdyse canım bende gebe kalamadımBen hariç herkes
Ben kalamadim ama baya kişi okudum burda ertesi ay hemen kalanları gebelik şansı yuksek oluyomuş
Ben de 2022 nisan ayında rahim filmi çektirdim ve bugun hamile oldugumu ogrendim. 2 yıl önce dis gebelik geçirmiştim sag tarafta. Suan ki gebeliğimde de sağdan yumurtlamisim. Iyi ki çektirdim. Filme gelince beni uyutmadilar sakinleştirici verdiler o yuzden sancı gibi bir anlık bir şey yaşadım. Ama daha kötüsü o aletleri içime yerleştirme acısıydi. Olabiliyorsaniz anestezi ile olun
- 27 Nisan 2022
- 169
- 135
- 33
- 34
- 14 Mayıs 2022
- 2
- 0
- 16
- 33
- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
- 53
Merhaba ben de yarın çekineceğim. Rahimdeki incelikten ve yapışıklıktan şüphelenirdi . 2 düşük yaşadım . Nasıl oldu sizinki . Ben anestezi altında olacağım.sizdeki problem neydi14 mayısta yani bugün çektirdim bende bakalım artık hepimiz için hayırlısı:)
- 21 Haziran 2021
- 640
- 463
- 23
- 34
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Kac amh ile acaba ben ki 1,42 hsg cektirmeyi düşünüyorum40 yaşındayım ikinci ayda hamile kaldım.
- 13 Nisan 2022
- 215
- 69
- 18
- 1 Ocak 2022
- 180
- 126
- 23
- 28
Canim bana doktor iliskiye girme konusunda hic bisey soylemedi cokta iyi bi doktordu istanbulun en iyisi diyebilirim… bana kalirsa gir iliskiye cunku bende 10 mayista cektirdim normalde reglime daha vardi bugun bi baktim regl olmusum benim icin cok erkendi, yumurtlamani kacirmaman adina girmeni tavsiye ederimBende 24 mayısta dün çektirdim kızlar inşallah bizde kalırız gebe :)
Çektirdikten ne kadar sonra ilişkiye girdiniz birde antibiyotik kullandınız mı bana doktorum kullan dedi 1 hafta ilişkiye girme dedi ama uzun gibi geldi yA yumurtlama gününü kaçırırsam