• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi Çektirdikten sonra gebe kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Besttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
201
51
28
29
Kızlar selaamm.
Bu ay rahim filmi çektirdim ilk aydan hamile kalan var mı ve belirtileriniz neler oldu?

Ben hariç herkes 😆😆
Ben kalamadim ama baya kişi okudum burda ertesi ay hemen kalanları gebelik şansı yuksek oluyomuş

Ben ocak ayında hsg çekindim. Şubat ayında hamile kaldım.
Belirtilerim regl belirtileri ile aynıydı o yüzden testte yapmamıştım.
8 gün gecikince bir bari bir test yapayım dedim. Hiç umudum yoktu ama pozitif çıktı testim.

Kızlar merhaba haftaya perşembe rahim filmi çektirmem gerek? Nasıl oluyo? ağrı sızı oluyomu beni aydınlatabilirmisiniz?

Ben de 2022 nisan ayında rahim filmi çektirdim ve bugun hamile oldugumu ogrendim. 2 yıl önce dis gebelik geçirmiştim sag tarafta. Suan ki gebeliğimde de sağdan yumurtlamisim. Iyi ki çektirdim. Filme gelince beni uyutmadilar sakinleştirici verdiler o yuzden sancı gibi bir anlık bir şey yaşadım. Ama daha kötüsü o aletleri içime yerleştirme acısıydi. Olabiliyorsaniz anestezi ile olun🙏🏻

30 nisanda rahim filmi çektirdim. dualarınıza ihtiyacım var. :)

14 mayısta yani bugün çektirdim bende bakalım artık hepimiz için hayırlısı:)
Merhaba ben de yarın çekineceğim. Rahimdeki incelikten ve yapışıklıktan şüphelenirdi . 2 düşük yaşadım . Nasıl oldu sizinki . Ben anestezi altında olacağım.sizdeki problem neydi

Bende 24 mayısta dün çektirdim kızlar inşallah bizde kalırız gebe :)
Çektirdikten ne kadar sonra ilişkiye girdiniz birde antibiyotik kullandınız mı bana doktorum kullan dedi 1 hafta ilişkiye girme dedi ama uzun gibi geldi yA yumurtlama gününü kaçırırsam

Bende 24 mayısta dün çektirdim kızlar inşallah bizde kalırız gebe :)
Çektirdikten ne kadar sonra ilişkiye girdiniz birde antibiyotik kullandınız mı bana doktorum kullan dedi 1 hafta ilişkiye girme dedi ama uzun gibi geldi yA yumurtlama gününü kaçırırsam
Canim bana doktor iliskiye girme konusunda hic bisey soylemedi cokta iyi bi doktordu istanbulun en iyisi diyebilirim… bana kalirsa gir iliskiye cunku bende 10 mayista cektirdim normalde reglime daha vardi bugun bi baktim regl olmusum benim icin cok erkendi, yumurtlamani kacirmaman adina girmeni tavsiye ederim

Back