Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benim merak ettiğim rahim filminden sonra hemen
Hamile kalan varmı ve acısı çok oluyormuş diye duydum bende
Yarın çektiricem anestezi ilemi yaptırsam bilmiyorum...
cnm ben cok zor halıme kaldım ne kurler denedım ınanamazsın yumurtam catlamıyordu bana en son sey rahım fılmı dedıler gun verdıler ılkınde gıttım makına bozulmus hayırlısı dedım 2 de hamıle kaldım neylemı sogan kuruyle 2 ay sogan kuru denedım bana tek caren tup bebek dıyorlardı sımdı 15 aylık oglum var sıddetle tacsıye ederım
esım kuzenıde benle aynı sorunları yasıyordu yap dedım yapmadı neyse ozel hastaneye gıttık rahım fılmı cekıldı onun o bagırmalarına sahıt oldum ama soyle bırsey agrı esıgı cok dusuk bırı onu oyle gorunce allahım sevılen kuluymusum dedım ıcımden ama 2 ay sonra hamıle kaldı zaten rahım fılmı tedavı edıcı bırsey sadece aman tıkalımı dıye bakılmıyor ıltıhap fılan ne varsa o ılacla temızlenıyor
Sağol canım şimdi geldim hastaneden dedikleri kadar acılı
Bişey değilmiş Allah'a şükür kanallar açık çıktı sonra gidip
Tahlil yaptım sonuçları yarın çıkıcak hayırlısı olsun artık canım...
merhaba canım bende rahim filmi çektirdim ve bir sonraki ay ALLAHIMA çok şükür hamile kaldım.rahim filmi aslında bir yerde faydalı bile diyebilirim hem tüplerinin durumuna bakılıyor hemde kullanılan ilaç herhangi bir yapışıklık tıkanma vs. var ise açıyor.sen yaptırmışsın zaten çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede hamile kalırsın.sevgiler
merhaba canım bende rahim filmi çektirdim ve bir sonraki ay ALLAHIMA çok şükür hamile kaldım.rahim filmi aslında bir yerde faydalı bile diyebilirim hem tüplerinin durumuna bakılıyor hemde kullanılan ilaç herhangi bir yapışıklık tıkanma vs. var ise açıyor.sen yaptırmışsın zaten çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede hamile kalırsın.sevgiler
İnşallah canım tahlillerimde iyi çıktı sorun yok eşimde 6ay
Önce varikosel ameliyatı oldu onunda sonuç süper çıktı bişey çıkmamasına rağmen
Gebe kalamadım insanın ister istemez psikolojisi bozuluyor artık Allah ne zaman verirse
Sıkıntı yapmıcam canım senin ilk gebeliğinmi ne zaman sonra gebe kaldın.