Boğazımı tutamıyorum

suskunkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
926
685
33
25
Başlıktan da belli. Yemeğe düşkün değilim ama tatlı ve aburcubur yüzünden kilo veremiyorum. 10 kg verip alıyorum inanılmz bir döngüdeyim. 80 kg yim. Biri bana yardım etsin yani nedir bu cidden ufacık bir şeker çikolata bir şey görsem beynim onu yemeyene kadar durmuyor asla.

Anaa kendimi gördüm

Ayrıca kızlar günde 1 kg de 3 kg de çikolata yer bitiririm

İnsüli direnci ve şeker hastalığıyla ilgili kan tahlili verin ilaçla gider bu bide ocean krom var takviye tatlı canı istemşyormuş kimsenin kullanınca bendr aldım kargoda

anlayamadığım tek şey bu yemek konusunda iradesiz insanlar olacak, kusura bakmayın ama hiç mi sağlığınızı ve bedeninizin güzelliğini önemsemiyorsunuz?

anlayamadığım tek şey bu yemek konusunda iradesiz insanlar olacak, kusura bakmayın ama hiç mi sağlığınızı ve bedeninizin güzelliğini önemsemiyorsunuz?
Çok önemsiyorum. Hamile kaldıktsn sonra hormonlarım tamamen alt üst oldu. 55 kilo hamile kaldım. 80 kg doğuma gittim. Doğumdan sonra 75 oldum. Sonra iştah arttı 80 oldum tekrar. Aşırı mutsuzum. Elimde değil ki. Her gün dietimin 1. Günü. Bir çikolata vs. Gördüğüm an nevrim dönüyor. Yani beynim istemsiz yemek istiyor. Akşama elim çikolatayla marketten dönmüş oluyorum. Yemesem aklım çıkacak sanki. Yedikten donra da tam bir hayal kırıklığı ve pişmanlık. Yaşamadan anlayamazınız. Umarım hiç bir zaman bu duruma düşmezsiniz.

İnsüli direnci ve şeker hastalığıyla ilgili kan tahlili verin ilaçla gider bu bide ocean krom var takviye tatlı canı istemşyormuş kimsenin kullanınca bendr aldım kargoda
Gittim doktora inisülin direncin var kilo vermen lazım dedi gönderdi sağolsun

çok pardon özür dilerim, hamilelik geçirdiğinizi düşünmedim. o zaman çok normal bir durum zaten farkında olduğunuz için bir adım atmış sayılıyorsunuz, devamı da gelecektir kolaylık diliyorum

Mutsuz da olacaksınız diyet yaparken mesela ben çayı şekersiz içmeye karar verdiğimde 4 ay çay icmedim şekersiz çay mı olur diye ama suan içiyorum iradenizi elinize almazsanız daha çok kilo alırsınız o yüzden yemek istediğiniz zamanlarda asla hayır sakın diyin mutsuz olun o gecer ve biz millet olarak yemek yemeyi abarttan insanlarız. Azaltmayla baslayın sonra 3 günde bir yemeye çalışın
Nefsinizi köreltmeden yol alamazsınız hükmetmeniz lazımmm

bende yaş pasta ve patates kızartması görünce dayanamıyordum, şu an için instegramda takip ettiğim elif erdenay var, gece günlüğü tutulması hakkında bilgi veriyor, bir iki haftadır onu tutuyorum, acıkmıyorum tatlı krizim ve hevesim kalmadı. bir bakım derim çünkü bende sizin gibiydim..

ben 14 gündür glutensiz besleniyorum ve şu dediğiniz döngüden beni glutensiz beslenmek kurtardı.
o kadar mutluyum ki, tavsiye ederim..

Gece günlüğü nedir? Dün diyete başlamıştım uykumdan kalkıp ekmek yedim ve diyette olduğumu unuttum. Çok kahredici değil mi

ben 14 gündür glutensiz besleniyorum ve şu dediğiniz döngüden beni glutensiz beslenmek kurtardı.
o kadar mutluyum ki, tavsiye ederim..
Kesinlikle ben bir kez denedim. Meyve,ekmek vs hepsini kestim. Pilav patates de dahil. 2 hafta deli oldum resmen ama 2. Haftanın sonunda o isteğim gitti. Sonra ne olduysa eşimin canı künefe çekti ve tüm büyü bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…