Echomar da mı cektirdiniz? bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye.Kızlar pazartesi günü rahim filmi çekildim doktorum tüplerin açık sorun yok dedi ama kağıda bakınca çok şaşırdım bilgisi olan varsa nolur yorumlasın
Canım vallahi doktor temiz tüplerin açık falan diyince hiç bakmadım sonra kağıda bakınca fark ettimEchomar da cektirmissin bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye.
Canım seninki nasıl çıktı yorumladı mı cevat beyEchomar da mı cektirdiniz? bende orda çektirdim. Rahim kalp şeklinde senin benimde öyleymiş diğerini bilmiyorum sorsaydiniz Cevat beye.
Ben sormadım cevat hoca ya keşke sorsaydım ya arayıp sorim ben olmadı çok teşekkür ederim ama o diğeri ney onu anlamadımHafif arkuat kalp şeklinde rahim demekmiş hafif olduğu için gebeliğe engel değil ama düşük olma ihtimali var demişti Cevat bey bana.
Onu bende bilmiyorum bende sadece Hafif arkuat yazıyorduBen sormadım cevat hoca ya keşke sorsaydım ya arayıp sorim ben olmadı çok teşekkür ederim ama o diğeri ney onu anlamadım
Yarın arayıp bilgi alıcam olmadı çok teşekkür ederim çok sağolOnu bende bilmiyorum bende sadece Hafif arkuat yazıyordu
Rica ederimYarın arayıp bilgi alıcam olmadı çok teşekkür ederim çok sağol
Küçük brit ne demek bilmiyorum ama arkuat uterus bende de yazıyordu çok da önemli birşey değil doktorumun demesiKızlar pazartesi günü rahim filmi çekildim doktorum tüplerin açık sorun yok dedi ama kağıda bakınca çok şaşırdım bilgisi olan varsa nolur yorumlasın
Anladım canım onu şimdi de diğeri kafamı karıştırdı inşallah kötü bir şey değildir yaaa kafam çok takıldıKüçük brit ne demek bilmiyorum ama arkuat uterus bende de yazıyordu çok da önemli birşey değil doktorumun demesi
Rahim şekli hafif kalp gibiymiş yani.
Ayyy canım inan hiç bilmiyorum kızlar bilgisi olan varsa arkadaşımızı aydınlatalımHanımlar hsg çekiminde uterus normalden küçük denildi gebe kalma da engel olabilir mi bilgisi olan yazabilir mi