bende 8ocakta cektırıdm rahım fılmı 5gunluk bı geckmem var suan adet gunumde akşm ustu test yaptım negatıf çıktı ama umıdımı kaybetmiş değilim hakkımızla hayırlısı olsun inş
topıgı okuyunca yazmadan gecemedım bende o asamalardan gectıgım için:çok üzgünüm:fılm cektırdıkten 3 ay sonra hamıle kalmıstım baya bı sok yasamıstım bu arada ınsallah hamılesınızdır Allah isteyen herkese anne olmayı nasıp etsınn:smiley-cool:
Konu acılalı cok olmus ama yazmak istedim. Benm bir ay oldu rahim filmi cektireli. Bu bu negatiF. Doktor banada 2 ay bekleyelim dedi. Pekte sanmıyorum kalacagımı. Kalamayanlarda var cunku bende onlardan biriyim sanırım...
ysmbyc hamilesin sanirim :))) Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş. Ben de bu ay cektirdim ama hamile kalamadim umarim bir dahaki ay kalirim. Bende yapisiklik sorunu var esimin spermlerinde de hareket problemi cikti olmazsa tüp bebekte nasibimizi arayacagiz artik. Hsg den sonra kanamam ve adet sancilarim artti. ALLAH isteyen herkese bebek nasip etsin inş zormuş.
merhabalar...baya gecmis son yazidan sonra....bende alti yil önce kizima ilk ayinda rahim filminden sonra hamile kalmistim.... simdi ikinciyi istiyoruz ve bir yila gecti bir ay önce rahim filmi cektirdim ama su an daha birsey yok...ilk ay adet gördüm ve simdi bekliyoruz...insallah olur
Merhabalar film çekmek nasıl oluyor bende iğne vuruldum geçen ay yumurta çatlayan ama tutmadı bu ay doktorum bir şey yapıcam diyordu rahimi uyısturup yolları acıcaz dedi ben korkuyorum o yöntemden sizinki nasıl bir yöntem lütfen bilgi verirmisiniz rica etsem
Kaç gün geçti test yapitiz bende 13 Mayıs'ta rahîm filimi çektim nemzan test yapmalıyım 17 maytsa ilişki yaşıyoruz şimdiye kadar doğru zmani nemzan testi yapmayımm