Rahim filmi acil yorumlayabilen var mı acaba

birhayal92

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
273
53
13
33
Merhaba kızlar bugün rahim filmi çektirdim rapor salı günü çıkacak dediler yorumlamayı bilen birisi var mı acaba aranızda çok merak ediyorum benim için çok önemli çünkü birde rahim filmi ne kadar süre geçerli oluyor bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• IMG_0621.webp
    IMG_0621.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_0620.webp
    IMG_0620.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0619.webp
    IMG_0619.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0618.webp
    IMG_0618.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba kızlar bugün rahim filmi çektirdim rapor salı günü çıkacak dediler yorumlamayı bilen birisi var mı acaba aranızda çok merak ediyorum benim için çok önemli çünkü birde rahim filmi ne kadar süre geçerli oluyor bilgisi olan var mı ?
Rahim filminin yorumu çekilirken yapılır aslında önemli olan doktorun çekerken gördükleri ki sana çıötıktan sonra açıklama yapılması gerekiyordu kimse uzman olmadan yprumlayamaz bence doktorunu beklemelisin hiç kafanı karıştırma

Rahim filminin yorumu çekilirken yapılır aslında önemli olan doktorun çekerken gördükleri ki sana çıötıktan sonra açıklama yapılması gerekiyordu kimse uzman olmadan yprumlayamaz bence doktorunu beklemelisin hiç kafanı karıştırma
Sadece tüplerde sıkıntı olmadığını söyledi sanki bana göre de rahim biraz tuhaf görünüyor gibi geldi internetteki filmler ile kıyaslama yapıncada

Sadece tüplerde sıkıntı olmadığını söyledi sanki bana göre de rahim biraz tuhaf görünüyor gibi geldi internetteki filmler ile kıyaslama yapıncada
Tüplerde sıkıntı yoksa zaten öyledir birşey olsa söylerlerdi anladığım kadarıyla zaten özelde çekilmii çekilen açı vs bizim anlayacağımz şyler değil o beyaz gördüğün kısımlar büyük ihtimalle sıvının geçişini gösteriyo açık demek oluyo bence kafanı karıştırma 2 gün kalmış🩷

Tüplerde sıkıntı yoksa zaten öyledir birşey olsa söylerlerdi anladığım kadarıyla zaten özelde çekilmii çekilen açı vs bizim anlayacağımz şyler değil o beyaz gördüğün kısımlar büyük ihtimalle sıvının geçişini gösteriyo açık demek oluyo bence kafanı karıştırma 2 gün kalmış🩷
Aynen öyle sanırım tamamdır çok teşekkür ederim sağolun

Evet aldım sonuçları bugün şükür rahim filminde bir problem yokmuş sadece rahim yapısı olarak belirgin öne dönükmüş ama normal sorun edecrk birsey değil dedi ama diğer hormon sonuçlarına göre maalesef tüp bebek önerdi yine bu doktorda
Çok geçmiş olsun hangi hormonlarınız farklı çıktı ki tüp bebeğe yönlendirdiler sizi

Çok geçmiş olsun hangi hormonlarınız farklı çıktı ki tüp bebeğe yönlendirdiler sizi
Teşekkür ederim…Aslında hormonlara daha önce bakılmıştı fsh 16 amh 0,52 çıkmıştı tüp bebek önerilmişti zaten tüp bebek tedavisinde de rahim filmi isteniyor mutlaka diye duyduk o yüzden çektireyim tedaviye başkamadan en azından burdada bir problem var mı görelim dedik

Merhaba anestezili mi cektirdin yoksa anestezi olmazdan mı bende cektircem yari yarıya yorumlar herkesin bunyesi farkli tabi ama cok kararsizim anestezili bi ton para heryrr yapmiyor ozeller yapiyor radyoloji kliniklerininde bir cogu yapmiyor :////

Merhaba anestezili mi cektirdin yoksa anestezi olmazdan mı bende cektircem yari yarıya yorumlar herkesin bunyesi farkli tabi ama cok kararsizim anestezili bi ton para heryrr yapmiyor ozeller yapiyor radyoloji kliniklerininde bir cogu yapmiyor :////
Merhaba benimde gözümü çok korkuttular açıkcası ben özelde yaptırmak zorundaydım ilçede yaşadığımız için ben anestezili yaptırmak istedim ama doktorum yok ben yapmam o şekilde diye ısrar etti eskidendi o acılı şuan hiç öyle değil dedi gerçekten de hiç abartıldığı gübi değildi sadece ilk giriş anında bir anlık bir acı hissettim hatta çoğu kişi sıvıyı gönderdiklerinde karın ağrısı olduğunu söylemişti onu bile o kadar hafif hissettim ki biran korktum tüplerim tıkalı da ondan hissetmedim sandım

Merhaba benimde gözümü çok korkuttular açıkcası ben özelde yaptırmak zorundaydım ilçede yaşadığımız için ben anestezili yaptırmak istedim ama doktorum yok ben yapmam o şekilde diye ısrar etti eskidendi o acılı şuan hiç öyle değil dedi gerçekten de hiç abartıldığı gübi değildi sadece ilk giriş anında bir anlık bir acı hissettim hatta çoğu kişi sıvıyı gönderdiklerinde karın ağrısı olduğunu söylemişti onu bile o kadar hafif hissettim ki biran korktum tüplerim tıkalı da ondan hissetmedim sandım
Çok tesekkür ederim yorumunuz için 💜 Rabbim sizede isteyen herkesede sağlıklı bebisler nasip etsin insallahhh 🩷

Merhaba tüpleriniz açık ilaç geçişleri belli oluyor orda görünen beyaz dumanlı görüntü ilaç dağılımı oluyor yani tüplerden geçiyor tıkalı değil , hafif rahim şekil bozukluğundan şüpheliyim ama ciddi bişey olcağını düşünmüyorum geçen yıl bu zamanlarda bende cektirmiştim. Korkma bence ve bu süreçte bebek denemeyi aksatmayın rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor

Merhaba tüpleriniz açık ilaç geçişleri belli oluyor orda görünen beyaz dumanlı görüntü ilaç dağılımı oluyor yani tüplerden geçiyor tıkalı değil , hafif rahim şekil bozukluğundan şüpheliyim ama ciddi bişey olcağını düşünmüyorum geçen yıl bu zamanlarda bende cektirmiştim. Korkma bence ve bu süreçte bebek denemeyi aksatmayın rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor
Çok teşekkürler yorumunuz için bende rahim şekil bozukluğundan endişe etmiştim çünkü normal rahim görüntüsüne hiç benzetemedim açıkcası onun içinde rahminiz belirgin ileri dönük dedi ama oda bir sorun değilmiş zaten normal bir durum dedi

Merhaba benimkine de bakar mısınız

Eklentiler

• 28b74f56-1d3a-4bd9-b435-f53d1dfd0e07.webp
    28b74f56-1d3a-4bd9-b435-f53d1dfd0e07.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar rahim filmni yorumlayacak var mı şuan ki tedaviye başladığım doktorum kendini fazla kasmışsın film net değil yada sıvı az verilmiş dedi ki gerçekten kendimi çok kasmıştım artık bitsin diye bağırıyorum ondan olabilir mi bu ay tekrar çekilecek film ve yine anestezisiz nasıl dayanıcam bilmyorum ..
Daha önceki doktorlar prf. Yani sorun yok demişti aşılama yapalım demişti hatta kafam iyice karıştı kızlar ?

Eklentiler

• teletip_1739868095263.webp
    teletip_1739868095263.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 13
  • teletip_1739868088561.webp
    teletip_1739868088561.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 13
Back
X