Gebeliğe Hazırlık Rahim Enfeksiyonunun Geçmesi İçin Ne Yapmalıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Arkadaşlar rahim enfeksiyonun geçmesi için ne önerirsiniz? Bitkisel otlar kaynatıp içtim ama faydası olmadı. önerebileceğiniz bir ilaç var mı?

Soğan kürü yaptınız mı
Evet 15 gün soğan kürü, adetten sonra 15 gün hayıt tohumu, adetten sonra 15 gün çakşır kökü suyu içtim. Doktor kontrolünde fitil ve ilaç kullandım ama geçmedi hissediyorum yanıyor içim yani. Bir komşum 15 yıl önce bende de vardı bir fitil kullandım çok iyi geldi adını hatırlamıyorum dedi. Siz arkadaşlarımın kullanıp memnun kaldığı fitil bir ilaç var mı

Bende hamilelikte oldu fitil kullandım 5 günde geçti ama bende adını hatırlamıyorum. Hamilelikten önce kronik idrar yolları enfeksiyonu vardı. Onu soğan kürü ile yendim. Belki ona da iyi gelir diye düşündüm

Nerden bulabilirim bilemiyorum

Bana doktor yazmıştı. Ortalık durulsun da bi doktora gidin bence yine doktor çözüm bulur
Gittiğim 4 . Doktor yazıkları ilaç fitil fayda etmedi. Napıcam bilemiyorum. Devlette de gittim özelde de faydası olmadı içim yanıyor bazen kaşıntı oluyor biliyorım enfeksiyon var. Dediğiniz gibi corona geçsin birdaha gidip geçmediğini söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…