Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkRahim Enfeksiyonunun Geçmesi İçin Ne Yapmalıyım?
Evet 15 gün soğan kürü, adetten sonra 15 gün hayıt tohumu, adetten sonra 15 gün çakşır kökü suyu içtim. Doktor kontrolünde fitil ve ilaç kullandım ama geçmedi hissediyorum yanıyor içim yani. Bir komşum 15 yıl önce bende de vardı bir fitil kullandım çok iyi geldi adını hatırlamıyorum dedi. Siz arkadaşlarımın kullanıp memnun kaldığı fitil bir ilaç var mı
Evet 15 gün soğan kürü, adetten sonra 15 gün hayıt tohumu, adetten sonra 15 gün çakşır kökü suyu içtim. Doktor kontrolünde fitil ve ilaç kullandım ama geçmedi hissediyorum yanıyor içim yani. Bir komşum 15 yıl önce bende de vardı bir fitil kullandım çok iyi geldi adını hatırlamıyorum dedi. Siz arkadaşlarımın kullanıp memnun kaldığı fitil bir ilaç var mı
Bende hamilelikte oldu fitil kullandım 5 günde geçti ama bende adını hatırlamıyorum. Hamilelikten önce kronik idrar yolları enfeksiyonu vardı. Onu soğan kürü ile yendim. Belki ona da iyi gelir diye düşündüm
Bende hamilelikte oldu fitil kullandım 5 günde geçti ama bende adını hatırlamıyorum. Hamilelikten önce kronik idrar yolları enfeksiyonu vardı. Onu soğan kürü ile yendim. Belki ona da iyi gelir diye düşündüm
Gittiğim 4 . Doktor yazıkları ilaç fitil fayda etmedi. Napıcam bilemiyorum. Devlette de gittim özelde de faydası olmadı içim yanıyor bazen kaşıntı oluyor biliyorım enfeksiyon var. Dediğiniz gibi corona geçsin birdaha gidip geçmediğini söylicem