Merhabalar 6 aya yakın bir rahim enfeksiyonu yaşıyorum sık sık antibiyotik verdi doktorlar geçmedi son 1 aydır sürekli antibiyotik kullanıyorum bu hafta ultrasona alıcaklar karnımda şişlik çok fazla agrı ve mide bulantılarım ,akıntı , bel agrıları ,adet dışı kanamalar var gece uyuyamıyorum tam nasıl atlatabilirim çocuğumda var 2 tane kısırlık gibi şeylere de yol açıyormuş bazı kaynaklarda öyle yazıyor böyle birşey başına gelen var mı nasıl atlattınız hamile gibi karnımda şişlik var rahim enfeksiyonu (pıd) ilaç ile geçmeyenler nasıl atlattınız neden kaynaklıdır bilen var mı? Korkuyorum hayatımı mahvetti psikolojik olarak ta iyi hissetmiyorum cinsel ilişki sırasında agrı da çok oluyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim enfeksiyonu geçirenler yardımm
- Konu Sahibi Zemheri28
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- akıntı kadin hastaliklari rahim enfeksiyonu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İdrar yollarımda vardı benim rahime bulaşmıştı monodoks 100 mg fitil de gyno max-xl içinde 3 tane var doktorum bunları vermişti geçti ama kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum. Eşinizden de geçebilir size o da gözüksün bi doktora ama adet dışı kanamaya yorum yapamicam kistin mi var ki
Bilmiyorum adet dışı kanama 6 Aydır var eşimde kontrol oldu ilaç kullandı ondan bulaşmamış çok ilaç verdiler geçmedi ultrason yaptılar mı sende bana daha yapacaklarİdrar yollarımda vardı benim rahime bulaşmıştı monodoks 100 mg fitil de gyno max-xl içinde 3 tane var doktorum bunları vermişti geçti ama kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum. Eşinizden de geçebilir size o da gözüksün bi doktora ama adet dışı kanamaya yorum yapamicam kistin mi var ki
Yok o ilaçlarla geçmişti benimBilmiyorum adet dışı kanama 6 Aydır var eşimde kontrol oldu ilaç kullandı ondan bulaşmamış çok ilaç verdiler geçmedi ultrason yaptılar mı sende bana daha yapacaklar
Geçmiş olsun ne kadar sürdü tam olarakYok o ilaçlarla geçmişti benim
Teşekkürler bu hafta içi ultrasonda belli olucak bakalımHatırlamıyorum ama 15 günü geçmemiştir sağolun inşallah sizinde geçer Olmadı doktor değiştirin
İdrar yollarımda vardı benim rahime bulaşmıştı monodoks 100 mg fitil de gyno max-xl içinde 3 tane var doktorum bunları vermişti geçti ama kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum. Eşinizden de geçebilir size o da gözüksün bi doktora ama adet dışı kanamaya yorum yapamicam kistin mi var kine belirtiniz vardı acaba
Doktorunuz kımdı acabaAşırı derecede çok afedersiniz akıntım vardı yeşil başka bi belirti yoktu @fruel
Hatırlamıyorum desemDoktorunuz kımdı acaba
Aynısı bendede oluyor nasıl kurtuldunuzMerhabalar 6 aya yakın bir rahim enfeksiyonu yaşıyorum sık sık antibiyotik verdi doktorlar geçmedi son 1 aydır sürekli antibiyotik kullanıyorum bu hafta ultrasona alıcaklar karnımda şişlik çok fazla agrı ve mide bulantılarım ,akıntı , bel agrıları ,adet dışı kanamalar var gece uyuyamıyorum tam nasıl atlatabilirim çocuğumda var 2 tane kısırlık gibi şeylere de yol açıyormuş bazı kaynaklarda öyle yazıyor böyle birşey başına gelen var mı nasıl atlattınız hamile gibi karnımda şişlik var rahim enfeksiyonu (pıd) ilaç ile geçmeyenler nasıl atlattınız neden kaynaklıdır bilen var mı? Korkuyorum hayatımı mahvetti psikolojik olarak ta iyi hissetmiyorum cinsel ilişki sırasında agrı da çok oluyor