Burci hanim bi detayi atladim.emar oncesi sizede gadovist verildimiEvet miyom idrar kesesine baskı yapiyordur muhtemelen :) kistim olduğu zaman bende öyleydim. İçini ferah tut. Rabbim dermansiz dert vermesin.
Ben iyi oldum şükür bebis icin bekliyorum şimdi hamile kalırsam ınsallah :) 6 ay önce kürtaj oldum bidaha hamile kalamadimAllah razi olsun arkadasim cok gecmis olsun.iyi oldunuz degil mi...bende hastalik hastasiyimdir.o yuzden gitmem doktora.aminn tum hastalara sifa versin rabbim
Son 2 saatİlaçlı çekim olmadı bana . İlaçsız çekildi ama ilaçtan korkma hiçbişey olmaz yıllarca emar çektim .emar cekimi baslar 10 15 dk sonrasında damar yolundan gadovist verilir daha sonra 15 dk daha çekim olur
Cok sukur iyi olmuşsunuz.hadi insallah bebisiniz de olir rabbim.saglik versinB
Ben iyi oldum şükür bebis icin bekliyorum şimdi hamile kalırsam ınsallah :) 6 ay önce kürtaj oldum bidaha hamile kalamadim
İnşallah canım cektirdin mi emar . Sonuçların iyi çıkar inşallah.Cok sukur iyi olmuşsunuz.hadi insallah bebisiniz de olir rabbim.saglik versin
Merhaba canim...evet gece cekildim ay 40 dakka kimildamim diye kastim kendimi.carpinti felan sukur cekildim...insallah canim insallh iyi cikar sagolasinİnşallah canım cektirdin mi emar . Sonuçların iyi çıkar inşallah.
Geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :)Merhaba canim...evet gece cekildim ay 40 dakka kimildamim diye kastim kendimi.carpinti felan sukur cekildim...insallah canim insallh iyi cikar sagolasin
Merhabalar, İdrara sıkışık olmanız istendi mi?Merhaba canim...evet gece cekildim ay 40 dakka kimildamim diye kastim kendimi.carpinti felan sukur cekildim...insallah canim insallh iyi cikar sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?