Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2017
- 76
- 188
- 43
ben de rahim bozukluğu vardı, yalnız gittim emar çekindim rahmin üstüne kare pano konuyor ve kafan dışarda kalacak şekilde bacakların makineye giriyor 25 30 dk hareketsiz kalman gerekiyor ben kolllarımı başımın yanına koydum parmaklarımla tesbih çektim zaman geçsin diye sadece zaman geçmiyor korkacak hiçbir şey yok
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Tesekur ederim burcu hanim.gecmis olsun sizede.insallah sagliginiza kavusursunz...o da guzel fikir:)) 5 6 saat kadar bisey yemeyin dediler.ama idrara sıkışık olun semediler.zaten afedersiniz saat basi wc yegisiyrm.miyomun etkisimidr nedir...yarin gece cekilecegim bakalim.ne varmis bende..Ah kadin olmak
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Burci hanim bi detayi atladim.emar oncesi sizede gadovist verildimiEvet miyom idrar kesesine baskı yapiyordur muhtemelen :) kistim olduğu zaman bende öyleydim. İçini ferah tut. Rabbim dermansiz dert vermesin.
- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
B
Ben iyi oldum şükür bebis icin bekliyorum şimdi hamile kalırsam ınsallah :) 6 ay önce kürtaj oldum bidaha hamile kalamadimAllah razi olsun arkadasim cok gecmis olsun.iyi oldunuz degil mi...bende hastalik hastasiyimdir.o yuzden gitmem doktora.aminn tum hastalara sifa versin rabbim
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Son 2 saat ben pinpirikli biriyim vallai ne yapacam bu halimle...bi yarim saat kalicam anlasilan.bi se de yemeyin dediler.insallah iyi sonuc alirimİlaçlı çekim olmadı bana . İlaçsız çekildi ama ilaçtan korkma hiçbişey olmaz yıllarca emar çektim . emar cekimi baslar 10 15 dk sonrasında damar yolundan gadovist verilir daha sonra 15 dk daha çekim olur
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Cok sukur iyi olmuşsunuz.hadi insallah bebisiniz de olir rabbim.saglik versinB
Ben iyi oldum şükür bebis icin bekliyorum şimdi hamile kalırsam ınsallah :) 6 ay önce kürtaj oldum bidaha hamile kalamadim
- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
İnşallah canım cektirdin mi emar . Sonuçların iyi çıkar inşallah.Cok sukur iyi olmuşsunuz.hadi insallah bebisiniz de olir rabbim.saglik versin
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Merhaba canim...evet gece cekildim ay 40 dakka kimildamim diye kastim kendimi.carpinti felan sukur cekildim...insallah canim insallh iyi cikar sagolasinİnşallah canım cektirdin mi emar . Sonuçların iyi çıkar inşallah.
- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
Geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah :)Merhaba canim...evet gece cekildim ay 40 dakka kimildamim diye kastim kendimi.carpinti felan sukur cekildim...insallah canim insallh iyi cikar sagolasin
- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
- 448
Merhabalar, İdrara sıkışık olmanız istendi mi?Merhaba canim...evet gece cekildim ay 40 dakka kimildamim diye kastim kendimi.carpinti felan sukur cekildim...insallah canim insallh iyi cikar sagolasin