• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Emarı Çektirenler

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
985
367
103
Merhaba arkadaslar...ultrasyon sonucu miyom tespit edildi.fakulede emar cekinecegim..rahimde miuom var mi ya da baska bise mi i var diye.emar cektiren oldu mu bu hususta

ben de rahim bozukluğu vardı, yalnız gittim emar çekindim rahmin üstüne kare pano konuyor ve kafan dışarda kalacak şekilde bacakların makineye giriyor 25 30 dk hareketsiz kalman gerekiyor :duduk: ben kolllarımı başımın yanına koydum parmaklarımla tesbih çektim zaman geçsin diye :dua: sadece zaman geçmiyor korkacak hiçbir şey yok

Ilginize tesekkur ederim.Cok gecmis olsun hanimefendi...insallah iyi olursunuz.bende sizin teknigi kullanayim..sali gecesi cekinecegim.endiseliyim.ne olacak diye..goremedi doktor.bise var deyip durdu ultrasyondan bakinca. emar istedi..myom mu nedir merakla bekliyorum

İdrara sıkışık olmanız gerekiyor hareketsiz yatacaksiniz o kadar :)) birde çok gürültülü . ritim olarak düşünüp müzik yapmaya calismistim

Tesekur ederim burcu hanim.gecmis olsun sizede.insallah sagliginiza kavusursunz...o da guzel fikir:)) 5 6 saat kadar bisey yemeyin dediler.ama idrara sıkışık olun semediler.zaten afedersiniz saat basi wc yegisiyrm.miyomun etkisimidr nedir...yarin gece cekilecegim bakalim.ne varmis bende..Ah kadin olmak

Evet miyom idrar kesesine baskı yapiyordur muhtemelen :) kistim olduğu zaman bende öyleydim. İçini ferah tut. Rabbim dermansiz dert vermesin.

Allah razi olsun arkadasim cok gecmis olsun.iyi oldunuz degil mi...bende hastalik hastasiyimdir.o yuzden gitmem doktora.aminn tum hastalara sifa versin rabbim

İlaçlı çekim olmadı bana . İlaçsız çekildi ama ilaçtan korkma hiçbişey olmaz yıllarca emar çektim .😂 emar cekimi baslar 10 15 dk sonrasında damar yolundan gadovist verilir daha sonra 15 dk daha çekim olur

B
Allah razi olsun arkadasim cok gecmis olsun.iyi oldunuz degil mi...bende hastalik hastasiyimdir.o yuzden gitmem doktora.aminn tum hastalara sifa versin rabbim
Ben iyi oldum şükür bebis icin bekliyorum şimdi hamile kalırsam ınsallah :) 6 ay önce kürtaj oldum bidaha hamile kalamadim

İlaçlı çekim olmadı bana . İlaçsız çekildi ama ilaçtan korkma hiçbişey olmaz yıllarca emar çektim .😂 emar cekimi baslar 10 15 dk sonrasında damar yolundan gadovist verilir daha sonra 15 dk daha çekim olur
Son 2 saat 😊 ben pinpirikli biriyim vallai ne yapacam bu halimle...bi yarim saat kalicam anlasilan.bi se de yemeyin dediler.insallah iyi sonuc alirim

Back