canım bılmıyorumm ama zatten 4 tane dusuk fazla bı kere onun ıncelenmesı lazım sonra bu kalınlasmaması meselesı
ıyı bı dr bul akademık karıyerı olan bı gıt bakalım ılk sende duydum bole bısı gecmıs olsun
rahim duvarım kürtajla inceltilmiş bir türlü kalınlaşmıyor bebek istiyorum 4 kez düşük yapmıştım en son kürtajımdan önce dr beni mahvetti çok üzgün ve ümitsizim tüp bebek yaptırabilir miyim acaba yaptırabilirsem en iyi merkez neresi acaba beni kandırmayacak olan ve bana tümüyle doğruları söyleyen lütfen cevap yazın
2.düşükten sonra araştırıldı rahim odalı dendi aradan zaman geçti ameliyata karar verildi çapada ve ameliyata alındım fakat bu esnada hamileymişim farketmemişler ben hamileliklerimi hep üstüne görme şeklinde olduğum için anlamadım ameliyat esnasında doktorlar parça sanıp alıyorlar ve patalojiye gönderiyorlar durum orda anlaşılıyor ki iş işten geçiyor sonra tekrar hamile kalıyorum 2,5 aylıkken kanamam başlıyor kalp sesi hala kulaklarımda prof faruk buyru ya gidiyorum korkma diyor her şey yolunda bir hafta sonrasına gün veriyor bu arada kanamam devam ediyor gün gelip gidiyorum ve artık sesi duyamıyorum kürtaj diyor bana gel ben yapacağım diyor fakat eşim çapa uzak diye beni istanbul avcılar hospitala getiriyor ve beni orda dr faruk onur başeğmez diye bir doktor kürtaj ediyor narkozlu olduğum için ne yaptığını bilmiyorum sonradan adet olamıyorum diye doktora gidiyorum rahim yapımın çok hassas olduğunu ve kürtajdan dolayı yapışıklık geliştiğini dalında 1 numara olan başka bir profum söylüyor sonradan kazıma yöntemi ile kürtaj yapıldığı sonucuna varılıyor ve bunun rahim tabakasını incelttiği ortaya çıkıyor yapışıklık ameliyatı oldum duvar kalınlaşsın diye hormon tedavileri gördüm 17 kilo aldım hamile kalmak için iğneler fitiller her şey yapıldı hiç bir şey olmadı prof dahi usandı ve vakit kaybediyoruz tüp bebek yap dedi belki çok şey yaşamadım ama yoruldum ve şu an avcılar medicana da dr olan faruk onur başeğmeze hep beddua ediyorum tüp bebek olup olmayacağını da bilmiyorum çok üzülüyorum bebek istiyorum
arkadaşım mesajlarını okudum ve inan çok üzüldüm aynı zamanda da endişelendim.Çünkü 3 sene önce ben de kürtaj oldum.hem de (eski)eşim çocuk istemiyorum dediği için.Bir anne adayı için ne zor birşey tahmin edersin.Haberi duyduğum andan itibaren karnımı okşamaya başlamıştım.Neyse konumuz bu değil sanırım.Mesajını okuyunca açıkcası korktum acaba bende de aynı problem olabilir mi diye.Allaha çok şükür şu an yanıbaşımda herşeyin kıymetini bilen ve baba olmayı fazlasıyla hakeden eşim var ama bu seferde kafamda bir sürü soru işareti???Bunun haricinde onkolojik risk var bende.Bilmiyorum yaaa.Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin.Kendimizi üzmeyelim olur mu?:a015:
.Faruk Onur Başeğmez tarafından başarılı bir sezeryan ameliyatı geçirdim.Çevremdeki tanıdıklarım 1 hafta yataktan adım atamazken ben 3.gün hastaneden sonra çarşı pazar gezdim.Her ay düzenli olarak kontrollerime 2 kez gittim.Doğumdan çok korktuğum için her kontrollerimde ağlıyodum.Aynı zamanda bana psikolojik olarak destek verdi.Nekadar hassas olduğunuzu bilsemde size cevabım hiçbir doktor hastasına bilerek yanlış tedavi uygulamaz hele bu 9 ay boyunca tanıdığım onur bey ise.sizin ah ettiğiniz kişi ben dahil bir çok kişinin evlat sahibi olmasına yardımcı oldu.Melisa zeynep 3 yaşında bebeğimin ilk yüzünü gören kişiye FARUK ONUR BAŞEĞMEZE sonsuz teşekkürler.Affınıza sığınarak sizin bu hale gelmenizden dolayı meslektaşına suç bulan doktora ne kadar güveniyorsunuz.Allahtan bir an önce evlat sahibi olmanızı dilerim.Kendinizi eşinizi ve asla doktorunuzu suçlamayın herşeyin takdiri allahtan ve asla umudunuz kaybetmeyin.Unutmayın sizin ah ettiğiniz kişi bir çok kişinin yüzünü güldürdü
.Faruk Onur Başeğmez tarafından başarılı bir sezeryan ameliyatı geçirdim.Çevremdeki tanıdıklarım 1 hafta yataktan adım atamazken ben 3.gün hastaneden sonra çarşı pazar gezdim.Her ay düzenli olarak kontrollerime 2 kez gittim.Doğumdan çok korktuğum için her kontrollerimde ağlıyodum.Aynı zamanda bana psikolojik olarak destek verdi.Nekadar hassas olduğunuzu bilsemde size cevabım hiçbir doktor hastasına bilerek yanlış tedavi uygulamaz hele bu 9 ay boyunca tanıdığım onur bey ise.sizin ah ettiğiniz kişi ben dahil bir çok kişinin evlat sahibi olmasına yardımcı oldu.Melisa zeynep 3 yaşında bebeğimin ilk yüzünü gören kişiye FARUK ONUR BAŞEĞMEZE sonsuz teşekkürler.Affınıza sığınarak sizin bu hale gelmenizden dolayı meslektaşına suç bulan doktora ne kadar güveniyorsunuz.Allahtan bir an önce evlat sahibi olmanızı dilerim.Kendinizi eşinizi ve asla doktorunuzu suçlamayın herşeyin takdiri allahtan ve asla umudunuz kaybetmeyin.Unutmayın sizin ah ettiğiniz kişi bir çok kişinin yüzünü güldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?