Rahim duvari

Nrnua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
78
40
38
34
Merhaba arkadaslar ben yaklaşık 2 ay once düşük yaptm kalan parcalari metiler diye ilacla attim baya parca geldi yoğundu. 2 hafta snrasi kontrole gittim alttan muayene etti rahim duvari iyi ama icerde kan kalmis ilaci bitir adet olduktan snra tekrar gel dedi. Ilaci ictim kan gelmedi bikac snra 14 subatta adet oldum normalinden biraz daha yoğundu. 5 martta kontrole gittim tekrar alttan muayene etti sadece rahim duvarin kalin dedi parca var felan demedi. Hamileluk başlangıcı olabilir dedi ertesi gun beta hcg istedi ama benm adetim biteli 10 gün olmus ve adetime 10 gün var. Neyse ertesi sabah gittim verdim sonuc 1.20 cikti. Doktor tuttu kürtaj yapcam sana dedi. Enfeksiyon var dedi. 2 gun snrasina kurtaj yazdi. Ayni gun ozele baska doktora gittim. 2 ay once dusuk yaptim kontrole geldm dedim. Baktu alttan muayene etti parca yok dedi rahim duvari kalin felan demedi. Smdi diger doktor hamilelik olabilir dedi ama kurtaja aliyor adete 10 gün varken deger yukselirmi? Beklemesi gerekmez mi? Başından böyle durum geçen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…