rahim duvarı kalınsa ne olur?

musel_inan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
6
3
86
Şanlıurfa
arkadaşlar 10+2 haftalık hamileyim. 6.haftadan beri doktorlar içerde kanama olduğunu söylediler. düşük tehlikesi var dediler evde istirahat ettim ama dışarda kanamam hiç olmadı.

dün başka bir doktora gittik. o da kanama var gibi görünüyo ama rahim duvarı kalın gibi görünüyo bu yüzden kanama gibi görünüyo olabilir dedi. bu ne demek acaba o an sormadım

doktora ama şimdi aklıma takıldı niye olur ki bu. böyle bir durum başına gelen var mı acaba? ayrıca urlu bir rahminiz var dedi ama test falan hiçbişey yapmadı. progestan kullanıyorum

düşük için ona devam et tamam dedi. hiçbişey anlamadım bilen anlayan biri varsa bana yardımcı olsun lütfen...

kendimden yola çıkarak anlatayım ben geçen hafta adet oldum adetim bitti 4 gün sonra kanamam başladı korktuğum için haa doktora gidemedim orası ayrı bir durum :) ama baya bir araştırdım ben adetimden 15 gün önce doğum kontrol hapı kullanıyordum ve 21 günlük hapı 15 günde bitirdim yarıda kestim ve bu ilacın etkisi rahim duvarını mı ne kalınlaştırıyormuş hormonlar artıyormuş falan rahim duvarı kalınlaşıncada kanama olurmuş normal birşeymiş yani korkmana gerek yok tabi ben hariç kanamam hala devam ediyor sana bir teşhis konmuş rahmin kalın denmiş bana daha hiçbişi denmedi kendi yöntemlerimlen konuştum

RAhim duvari kalinlasmasi normal birsey degildir.Hamileliklerde dusuklere yol acar.Oradan bir parca alinip biopsiye gonderilmesi ve bunun oncesinde smear testide yapilmasi gerekir.Konuyu acan bayanla sizin probleminiz cok farkli seyler.Bir iki kutu dogum kontrol hapi kullanarak rahim duvari kalinlasmaz.Sizin ya hapi duzenli kullanmadiginiz icin yada baska herhangi bir problemden kanamaniz olusmus.Doktora gitmeniz gerekiyor.
Yakin arkadasimin kan testinde Progestorene hormonu dusuk cikmsti.Benim doktoruma gitmstik.Doktor hamile kalsanda dusuk yapma tehliken var rahim duvarin kalin olabilir biopsi yapmamiz gerekiyor dendi.Yapildi ve temiz cikti.Yani normal birsey degildir tedavi gerektirir.Gecmis olsun.

Tekrar gecmis olsun.Bence doktorunuzu degistirin cunku urlu bir rahminiz var rahim duvari klalin gibi deyip hicbir aciklama ve mudahele yapmamalari normal degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…