Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar anneme rahim duvarında kalınlaşma olduğunu ve genel anestezi altında ameliyat olması gerektiği söylendi. Daha önce bu operasyonu geçirenler hastane süreci ve toparlama süreci hakkında bilgi verebilir mi?
Merhabalar anneme rahim duvarında kalınlaşma olduğunu ve genel anestezi altında ameliyat olması gerektiği söylendi. Daha önce bu operasyonu geçirenler hastane süreci ve toparlama süreci hakkında bilgi verebilir mi?
Öncelikle geçmiş olsun bendede var ben hastanede rahim kalınlaşması oldum bugün 4 oldu fakat biraz zor süreç iyileşmeye çalışıyorum parça aldilar sonuç brkliyom yaşım 43
Öncelikle geçmiş olsun bendede var ben hastanede rahim kalınlaşması oldum bugün 4 oldu fakat biraz zor süreç iyileşmeye çalışıyorum parça aldilar sonuç brkliyom yaşım 43
Merhabalar.. Ben de dün genital bölge dış dudakta bir et beni gibi birşey farkettiğim için doktora gittim.. Bana da rahim duvarı kalınlaşması olduğunu söyledi.. Tam yumurtlama döneminde gittim doktora.. Biraz araştırınca o dönemde duvar kalınlığının arttığını öğrendim.. Benimkini 19 mm olarak ölçtü.. Acaba regl sonrası başka bir doktora daha göstersem mi? Anestezi altında temizleme işlemi yapılmasını ve alınan parçanın patolojiye gönderilmesi gerektiğini söyledi doktor.. Çok arada kaldım.. Regl sonrası incelme olur mu acaba? Benim adetlerim her zaman düzenli hiçbir ağrım sızım şikayetim yok.. dün 4 tüp kan aldılar.. sonuçlarımın hepsi normal çıktı.. Boşuboşuna bıçak altına yatmak istemiyorum.. Siz kendi süreçlerinizden biraz bahseder misiniz? beyazkelebek0 sürecin zor olduğunu yazmışsınız.. ne açıdan zor ben de 43 yaşındayım.. operasyon sonrası kalkıp yürüyebiliyor musunuz hemen? yoksa hastanede yatmanız gerekiyor mu? ağrınız çok oluyor mu? bilgi verirseniz çok sevinirim