• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim duvari kalinlasmasi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mgsnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
35
1
1
30
Kizlar merhaba gebelikten ve kasik agrilarimdan suphelendigim icin bugun doktora gittim. Adetime 6gun falan kaldigi icin kan testi yaptirdim sonuc yarin cikacak. Ultrasonda zaten simdiden bi sonuc cikmazmis pek ama doktor agrilarimdan suphelendigi icin vajinadan ultrason bakti rahim duvari kalinlasmasi var dedi? Bu ne demek tam olarak bilen var mi soramadim doktora testi bekliyorum

rahim duvari kalinlasmasi adet oncesi de oluyo diye biliyorum.bende adet olucagim gun doktora gebelik testi yaptirmak icin gitmistm kandan....ilk ultrasonla bakti kese daha gorunmez rahim kalinlasmis adet olunacagi zmanla ayni gorunume sahip olur daha erken sadece kandan anlayabilirz demisti

rahim duvari kalinlasmasi adet oncesi de oluyo diye biliyorum.bende adet olucagim gun doktora gebelik testi yaptirmak icin gitmistm kandan....ilk ultrasonla bakti kese daha gorunmez rahim kalinlasmis adet olunacagi zmanla ayni gorunume sahip olur daha erken sadece kandan anlayabilirz demisti
Kan verdim adetime dun 6gun vardi o kadar erken kalinlasir mi ki benim genelde hep gecikmeli gelir adetim

Back