- 4 Aralık 2014
- 170
- 64
- Konu Sahibi ebru_beren23
Arkadaşlar bugun doktora gittim adetimin 3. Günü rahim duvarımda kalınlaşma varmış buda gebe kalmayı engelliyomuş başına böyle bi durum gelen varmı? Rahim duvarı kalınlaşmasında hamile kalan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım yaşadı böyle bir şey ve rahim inceltme ameliyatı oldu. Bu defa da ince diye hamile kalamadı. Bir doktora bağlı kalmayın mutlaka başka doktora da gidin. Sonra kalınlaştırmak çok daha zor oluyor çünkü. Kalın olması ince olmasından daha iyi demişti sonra gittiği doktor.Arkadaşlar bugun doktora gittim adetimin 3. Günü rahim duvarımda kalınlaşma varmış buda gebe kalmayı engelliyomuş başına böyle bi durum gelen varmı? Rahim duvarı kalınlaşmasında hamile kalan varmı?
Yaaa çok üzüldüm şu an ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım adetim 3 güne düştü sadece 3 gün adet oluyorum soğan kürü yazmışlar ama midem rahatsız olduğu için yapamıyorumArkadaşım yaşadı böyle bir şey ve rahim inceltme ameliyatı oldu. Bu defa da ince diye hamile kalamadı. Bir doktora bağlı kalmayın mutlaka başka doktora da gidin. Sonra kalınlaştırmak çok daha zor oluyor çünkü. Kalın olması ince olmasından daha iyi demişti sonra gittiği doktor.
Bence başka bir doktora daha gidin. Kalınlaştırmak için arkadaşım 3 ay boyunca hergün 5km yol yürüdü ve 1 bardak nar suyu içti. Çok daha zor kalınlaştırmak.Yaaa çok üzüldüm şu an ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Çok çaresiz kaldım adetim 3 güne düştü sadece 3 gün adet oluyorum soğan kürü yazmışlar ama midem rahatsız olduğu için yapamıyorum
Anladım canım çok saol yarın amh değerimin sonucu çıkıcak bakalım çok korkuyorumBence başka bir doktora daha gidin. Kalınlaştırmak için arkadaşım 3 ay boyunca hergün 5km yol yürüdü ve 1 bardak nar suyu içti. Çok daha zor kalınlaştırmak.
İyi çıkar inşallahAnladım canım çok saol yarın amh değerimin sonucu çıkıcak bakalım çok korkuyorum
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Bizzat yaşadım maalesef 3ay tedavi gördüm ve şuan 5.ayım galiba hamileyim idrar testim bugün pozitif çıktı
Ben de 3 ay primolut diye bir ilaç kullandım, sonra da küretaj denilen rahim kazıma yapıldı. Ancak üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen maalesef hamile kalamadım. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif.Arkadaşlar bugun doktora gittim adetimin 3. Günü rahim duvarımda kalınlaşma varmış buda gebe kalmayı engelliyomuş başına böyle bi durum gelen varmı? Rahim duvarı kalınlaşmasında hamile kalan varmı?
Allah allah çok garip halbuki benim çocukluğumdan beri süregelen bi kalınlaşma bu kadar kolay halloldu sizde neden öyle oldu anlayamadımBen de 3 ay primolut diye bir ilaç kullandım, sonra da küretaj denilen rahim kazıma yapıldı. Ancak üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen maalesef hamile kalamadım. 2 aşılama, 1 tüp bebek denemem negatif.
Her bünye farklı oluyor maalesef. Şuan eşimde ve bende bir problem görünmemesine rağmen maalesef hiç gebe kalamadımHiç öyle inceltme ameliyatı da olmadım baya kalın olduğu halde hap tedavisiyle 3 ayda geçti gönlünü ferah tut bence
Allah allah çok garip halbuki benim çocukluğumdan beri süregelen bi kalınlaşma bu kadar kolay halloldu sizde neden öyle oldu anlayamadım
Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınızHer bünye farklı oluyor maalesef. Şuan eşimde ve bende bir problem görünmemesine rağmen maalesef hiç gebe kalamadım
Adetim üçüncü günü vajinal muayene miolıypr merak ediyorum ben de üçüncü günü gideceğim yoksa karından mıArkadaşlar bugun doktora gittim adetimin 3. Günü rahim duvarımda kalınlaşma varmış buda gebe kalmayı engelliyomuş başına böyle bi durum gelen varmı? Rahim duvarı kalınlaşmasında hamile kalan varmı?
Vajinal muayene oluyorAdetim üçüncü günü vajinal muayene miolıypr merak ediyorum ben de üçüncü günü gideceğim yoksa karından mı
Öylemi bende üçüncü günü gideceğim kanama felan olur ya biraz çekiniyorum ben de karından muayene zannediyor dumVajinal muayene oluyor
Yok çekinme canım zaten örtü seriyorlar. Mecburen öyle oluyorÖylemi bende üçüncü günü gideceğim kanama felan olur ya biraz çekiniyorum ben de karından muayene zannediyor dum