Merhabalar
Ben aranıza yeni katıldım
Sizlere sorum şu 9 ağustosta gebelik testi yaptım 0,100 çıktı ayın 20 sinde adet olacaktım olmadım bugün hastaneye gittim doktorum rahim duvarın kalınlaşmış ya gebelik yada adet olacaksın dedi testin sonucunu yarın alacağım bakalım çok istiyoruz eşimle bebek umarım hamişimdir
Karnımda sertlik ve aşerne mevcut arada sırada mide bulantılarım ve uykuya eğilim çoğaldı
Yorumlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum
Canım az önce internetten test sonucuma baktım beta 1855 çıkmış yandaki değerlere göre hamileyim sence öylemidirİnşaallah canım .. Hayırla
Hamilesin canım gözün aydın.. Rabbim dağlık sıhhat afiyetle kucağına da almayı nasip etsin inşaallah ❤❤❤dualarında biz bekleyenleri de eksik etme olurmu?Canım az önce internetten test sonucuma baktım beta 1855 çıkmış yandaki değerlere göre hamileyim sence öylemidir
bende bugün gittim dktora adetim 6 gün gecti rahim duvarın ince dedi kanda gebelik testinde yok çıktı iki aydır aynı sorunu yaşıyorum ilaç içip adet olmak istemiyorum beklesem mi acaba onümüzdeki ay rahim filmi çektiricem artık
Hamile misiniz acaba şuan :)Umarım biriniz görürde cevap yazar.
Rahim duvarı 12mmdi doktor ya adet olacaksın yada gebelik oluşur dedi. Üzerinden 1 hafta geçti adet olmadım, gebelik yoksa adet olmam gerekmez miydi
Böyle bi durumda hamile olduğunu öğrenen var mı
Hayır canım değilim malesef üzerinden çok zaman geçti gebelik yok. Yakı denicem bidahaki ayHamile misiniz acaba şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?