Rahim duvarı kalınlaşması gebelik belirtisimidir

ecemanr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
15
6
1
34
Merhabalar
Ben aranıza yeni katıldım
Sizlere sorum şu 9 ağustosta gebelik testi yaptım 0,100 çıktı ayın 20 sinde adet olacaktım olmadım bugün hastaneye gittim doktorum rahim duvarın kalınlaşmış ya gebelik yada adet olacaksın dedi testin sonucunu yarın alacağım bakalım çok istiyoruz eşimle bebek umarım hamişimdir
Karnımda sertlik ve aşerne mevcut arada sırada mide bulantılarım ve uykuya eğilim çoğaldı
Yorumlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum

Merhabalar
Ben aranıza yeni katıldım
Sizlere sorum şu 9 ağustosta gebelik testi yaptım 0,100 çıktı ayın 20 sinde adet olacaktım olmadım bugün hastaneye gittim doktorum rahim duvarın kalınlaşmış ya gebelik yada adet olacaksın dedi testin sonucunu yarın alacağım bakalım çok istiyoruz eşimle bebek umarım hamişimdir
Karnımda sertlik ve aşerne mevcut arada sırada mide bulantılarım ve uykuya eğilim çoğaldı
Yorumlarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum

Yanlış konu üzerine açmışım yeni üyeyim kusuruma bakmayın kızlar

Hepimiz yaptık aynı hatayı merak etme :-)
Canım bana da aynısını söylemişti Dr.. İki katına katlarsa hamiş olabilirsin.. Akışına bırak sakın endişelenme Rabbim yazmış saati günü belli.. Rahat ol.. İnşaaallah hamilesindir hayırla :-)

Canım az önce internetten test sonucuma baktım beta 1855 çıkmış yandaki değerlere göre hamileyim sence öylemidir
Hamilesin canım gözün aydın.. Rabbim dağlık sıhhat afiyetle kucağına da almayı nasip etsin inşaallah ❤❤❤dualarında biz bekleyenleri de eksik etme olurmu?
Bol fındık fıstık ceviz incir ve su tüket.. Güzel bir hamilelik olmasını temenni ederim canım .

Canım benim 4 haftalık hamileyim :KK46:keseyi gördük cuma günü yine kontrole gidicem bakalım çok mutluyuzzz:KK200::nazar:

bende bugün gittim dktora adetim 6 gün gecti rahim duvarın ince dedi kanda gebelik testinde yok çıktı iki aydır aynı sorunu yaşıyorum ilaç içip adet olmak istemiyorum beklesem mi acaba onümüzdeki ay rahim filmi çektiricem artık

bende bugün gittim dktora adetim 6 gün gecti rahim duvarın ince dedi kanda gebelik testinde yok çıktı iki aydır aynı sorunu yaşıyorum ilaç içip adet olmak istemiyorum beklesem mi acaba onümüzdeki ay rahim filmi çektiricem artık

1 yıldır korunmasız ilişki olmasına rağmen hamilelik elde edemediyseniz rahim filmi çekiliyor.
Ben çekildim hamile kalamadım. İnşaalkah sende işe yarar

Arkadaşlar merhaba 26 yaşındayım ve 9 aylık evliyim bebek istiyoruz benimde adetim 16 gün geçti totem yapıp evde gebelik testi yapmadım :)çünkü daha önceki aylarda da gecikme olmuştu ve test yaptığımda hüsrana uğradım. Bugünde doktora gittim rahim kalınlaşmış ama gebelik gözükmüyor dedi. Hormon ve gebelik testi için kan verdim sonuçları yarın alıcam. Sizlerinde yazdıklarınızı okudum umutlandım açıkçası sizce bende hamile olabilir miyim?

Bu başlığı görünce yazmak istedim. Ben, yerleşme lekelenmesi yaşayınca doktora gittiğimde rahim kalınlaşması olduğunu söylemişti ve böylece hamile olduğum ortaya çıkmıştı.
Hamilelikte bir sebep yani , Allah isteyen herkese nasip etsin

Umarım biriniz görürde cevap yazar.
Rahim duvarı 12mmdi doktor ya adet olacaksın yada gebelik oluşur dedi. Üzerinden 1 hafta geçti adet olmadım, gebelik yoksa adet olmam gerekmez miydi:110:
Böyle bi durumda hamile olduğunu öğrenen var mı

Umarım biriniz görürde cevap yazar.
Rahim duvarı 12mmdi doktor ya adet olacaksın yada gebelik oluşur dedi. Üzerinden 1 hafta geçti adet olmadım, gebelik yoksa adet olmam gerekmez miydi:110:
Böyle bi durumda hamile olduğunu öğrenen var mı
Hamile misiniz acaba şuan :)

Back
X