Rahim duvarı inceliği

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.227
550
123
41
Kızlar merhaba, çok moralim bozuk. Az önce doktordan geldim, bu ay klomen kullandım, 3 yumurtam var. 15-16-18 mm iki gün sonra çatlatma iğnesi vuracağım. Fakat şöyle bir durum var, rahim duvarım çok inceymiş 5,8 mm dedi. Döllenme olsa bile yerleşme zor olur dedi. Zaten 6 kimyasal gebeliği de ondan yaşamışsın, bence taşıyıcı anneliği bir düşünün dedi. Ben yıkıldım tabi. Neyse… Aynı dertten muzdarip olan var mı? Nasıl kalınlaşır bu rahim? Vazoxen verdi ama umutlu konuşmadı, çok üzgünüm 😢

Doktorlar cidden taşıyıcı anne öneriyor mu ya yasal mı ki bu?

Kıbrısta yasalmış kıbrısa gidin dedi😔daha önce de vardı ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum. Kürtaj ve 3 kez histeroskopi denendi

Arkadaşlar benimde rahim duvarım ince mi

Eklentiler

• IMG_3343.webp
    IMG_3343.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 16
Bana da demişlerdi. Yasal değil ve bir ev parası aşağı yukarı.
Çok değişik bir öneri gerçekten. Benim de bazı problemlerden henüz çocuğum olmadı. Ama taşıyıcı annelik bana hiç etik gelmiyor. Genelde borcu harcı olan çaresiz kadınlar bu yola başvuruyor. Yumurta veya sperm donasyonu bence daha etik bu seçenekten.

9 ay karnımda taşıyamadıktan sonra, onun yerine evlat edinirim daha iyi

Çok değişik bir öneri gerçekten. Benim de bazı problemlerden henüz çocuğum olmadı. Ama taşıyıcı annelik bana hiç etik gelmiyor. Genelde borcu harcı olan çaresiz kadınlar bu yola başvuruyor. Yumurta veya sperm donasyonu bence daha etik bu seçenekten.
Bence taşıyıcı anne daha etik. En azından sperm ve yumurtanın sahibi belli. Rahimde sıkıntı olduğu için başvurulan bir durum. Öteki türlü kardeş evlilikler olabilir. Çocuk genetik yapısını bilemez.

Back
X