Rahim Duvarı inceliği için PRP Uygulaması

atag

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
10
3
6
40
Arkadaşlar

Uzunca bir süredir rahim duvarım kalınlaşmadığı için embriyoda tutunma olmuyor ve gebelik gerçekleşmiyor. Enson geçen hafta bir doktorla tanıştım ve rahim duvarını kalınlaştırmak için PRP tedavisini önerdi ve denemek lazım dedi. Rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanılacak olan bu yöntemi aranızda deneyen oldu mu ? sıradan bir prp uygulamasından farklı olarak nasıl yapılıyor ve süreç nasıl devam ediyor.

Arkadaşlar

Uzunca bir süredir rahim duvarım kalınlaşmadığı için embriyoda tutunma olmuyor ve gebelik gerçekleşmiyor. Enson geçen hafta bir doktorla tanıştım ve rahim duvarını kalınlaştırmak için PRP tedavisini önerdi ve denemek lazım dedi. Rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanılacak olan bu yöntemi aranızda deneyen oldu mu ? sıradan bir prp uygulamasından farklı olarak nasıl yapılıyor ve süreç nasıl devam ediyor.

Hiç duymamıştım... nedir bu prp yöntemi açıkladı mi dr unuz?

Dün biraz görüştüm. haftaya cuma günü uygulama gerçekleştirecek. Koldan belli bir miktar tüplere kan alınacak. alınan kan santrifüj cihazıyla pıhtılardan arındırılarak plazmalara ayrılacak ve bu plazma sıvısı muhtemelen rahime konulacak . sonucu beklenecek duruma göre 72 saat sonra tekrardan yapılabilir dedi.

Arkadaşlar

ARKADAŞIM AYNI YÖNTEM BANADA UYGULAMAK İSTİYOR DR SİZ YAPTIRDINIZ MI OLUMLU SONUÇ ALDINIZ MI

Arkadaşlar

merhaba canım insallah ise yarar tedavi benim de klomen tedavisi sonucu incelmisti ben 1 ay boyunca her gün nar suyu icmistim rahim incelmesine iyi geliyor

Arkadaşlar

Hangi ildesiniz neresi yapıyor bilgi verirmisiniz

Prp yönteminin nasıl uyguladığı ve aldığınız sonuçlar hakkında geri bidirimde bulunursanız seviniriz arkadaşlar

MErhaba Arkadaşlar
biraz geç dönüş yaptım konuyu unutmuştum kusura bakmayın lütfen. PRP işlemi Kartal umut hastanesinde yapıldı. Ama hiç bir etki göstermedi. 2 kez denendi prp işlemi en ufak bir katkı sağlamadı.
Yaklaşık 5 aydır Kocaeli üniversitesi hastanesine gidiyoruz bakalım orada ne olacak. Bıktım artık özel hastahanelerden para almaktan baska bir şey yok. Hastahaneden çok memnunum şimdilik biraz kalabalık oluyor ama doktorlar prof. ve çok yakın ilgi gösteriyorlar.

Prp işlemi damar yoluyla kan alınıyor ve aşlama gibi rahim içerisine ayrıstırılan hücreler enjekte ediliyor ağrı sızı yok. Ama bizde dediğim gibi hiç bir etki göstermedi.

Prp işlemi damar yoluyla kan alınıyor ve aşlama gibi rahim içerisine ayrıstırılan hücreler enjekte ediliyor ağrı sızı yok. Ama bizde dediğim gibi hiç bir etki göstermedi.
Arkadaşım işlemi yaptırmayı bende düşünüyorum lütfen bize daha detaylı bilgi verir misin kaç liraya yaptırdın iki seans sonra doktor tekrar edelim düzelir dedi mi bu işlem kocaelinde yapılıyor mu bilgin var mi

Arkdaslae bu islemi doktorum bana da uygulamak istiyor 4 tup bebek basarisizligim var ama ilk defa duydum hani cokta evet gebe kalirsin bu yontemle demedi acikcasi .yaptiranlar olup gebe kalanlar da var kalmayanlar var dedi.yani artik maddi boyutunu insan dusunmek istemiio ama herşey E para vermekten biktim artik olmuyorda

Back