• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim duvarı ince oLanLar

Neslmsah

GözLerini BeNiM içiN öLdürür MüsüN??❤
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
281
221
18
Slm arkadaslar.. Bugn dr gttim hamile felan değilim cok sükür .. Ama kafamı karıştı adet olmadıgım için söktürücü verdi bana rahim duvarlarımın cok inceldiğini siprail takamayacagını bi hastanede taktırması gerektigini söledi .. Peki nedn die sorduğumda sezeryanlardan dolayı inceldiğini burda takarken dikişlerde acılma olsa hiç müdahale edemeyecegini söledibu durum ilerde hamile olmamı engeller mi bu durumda olan varmı söktürücü kullanmakta istemiyorum kendiliğimden olsam daha iyi değilmi adet olur olmaz su hormonlu siprail den taktırcam kullananlar varmı cok kilo aldırır mı ilerde cocugum olur dimi ya korktum cok

Spiralden çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda.spiral çıktıktan sora hemen hamile kalanda var uzun süre kalamayanda.bence alanında daha uzman bir doktor bulun ve konuyu tekrar değerlendirin.Rahim duvarının ince olması sorun yaratabilir.

Ben 2. Çocuğumdan sonra 38. Günümde taktırdım. Tekrar çocuk istedik çıkarttırdm ve ilk ay denememde hamile kaldım. Her vucudun tepkisi farklı. Kimi arkadaşlarımda adet olamama kimisinde aşırı olma yaşanıyo.

Direk kadın doğum doktorunuzla konuşun bence.

Hormonlu spiralde adet görmüyosun ve kilo değilde sinir yapıyo. Adet olmadığından sanırım.

Spiralden çok memnun olanda var hiç memnun olmayanda.spiral çıktıktan sora hemen hamile kalanda var uzun süre kalamayanda.bence alanında daha uzman bir doktor bulun ve konuyu tekrar değerlendirin.Rahim duvarının ince olması sorun yaratabilir.
Yanlış anlasılmışım cnm bnndgmdan snra siprail taktrdm bana gelmedi iki aydr cıkrttırmıştım hap içim dedim dr üçüncü gün kesti actığım konulara bakarsanız görürsnz sorunlarımı bu ay günüm gecti bgn 6 gün kan testim cıktı negatif ultrasonda dr öle dedi bn ilerisi için korktum söktürücü verdi adet olur olmaz siprail taktırcam hormonlulardan

Ben 2. Çocuğumdan sonra 38. Günümde taktırdım. Tekrar çocuk istedik çıkarttırdm ve ilk ay denememde hamile kaldım. Her vucudun tepkisi farklı. Kimi arkadaşlarımda adet olamama kimisinde aşırı olma yaşanıyo.

Direk kadın doğum doktorunuzla konuşun bence.
Ben zatn gebelik şuan istemiyorum

Back