Rahim duvar kalınlaşması kürtajı

Gkyzu371

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
157
88
Hanımlar annem 50 yaşında genelde adeti upuzun sürüyor kanaması durmuyor gene öyle olmuştu. Bugün gitmiş doktora rahim duvarı kalınlaşmış demişler. Kürtaj olacakmıs haftaya perşembe böyle bişey yaptıran var mı?

Bana yapildi kasim ayı başında. Bende adet gecikmesi oldu doktora gittim kalıplaşmış gördü. Sonra ilaç ile adet gördüm kalıplaşma geçmedi. Anestezi altında rahim duvarından parça aldı, duvari temizledi, polip vardi aynı anda onu da aldı. Parça patalojiye gittim sonucu temiz çok şükür

Merhaba geçmiş olsun öncelikle ben 37 yaşındayım adet düzensizliğimden dolayı özel bir hastanede gittiğim dr banada aynı şeyi söyledi rahim duvarını kazıyıp almam lazım küçük bir operasyon ama anestezi alacaksın dedi o anki düşüncem ile doktora operasyonu onaylıyorum sabah geleyim yapalım dedim ve odadan çıktım eşim kapının önünde beni bekliyordu ve başka bir dr görmeden ameliyat olmanı istemiyorum dedi başka özel bir dr a randevu alıp bir gün sonra gittim doktor rahim duvarımın çok kalınlaştığını ilaç tedavisi vereceğini söyledi verdiği ilaçları kullandım 3 ay düzenli adet olmaya başladım 4.ay hamile olduğumu öğrendim diyeceğim o ki bir doktorla kalmayın ciddi bir ameliyat değil ama başka doktora da görünmek daha mantıklı bence özellikle bu ameliyat vs olaylarında başka hekime de gözükse anneniz fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…