Rahim dinlendirme işlemi nasıl ilerliyor . ?

zynppnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
3
0
1
27
Kızlar merhaba bir kaç gün içinde yumurta toplama işlemim olacak inşallah.
Doktor rahim dinlendirme işlemi yapacağını söyledi. Dinlendirme deyince ben ilaç yoktur diye düşündüm hiç sormadım ama bir kaç kişi o dönemde de ilaç kullanıyorsun dedi..
Bu şekilde tedavi gören var mı rahim dinlendirme nasıl oluyor ilaç kullanımı oluyor mu ?

Hıc bısey yok 2 kez regl beklenıyor
Folik asit tamam Benımkı böyle gectı

Hıc bısey yok 2 kez regl beklenıyor
Folik asit tamam Benımkı böyle gectı
Ay çok sevindim yumurta geliştirme ilaçları bende mide bulantısı yaptı tekrar aynı şeyleri kullanacağımı düşünmek strese soktu teşekkür ederim

Ay çok sevindim yumurta geliştirme ilaçları bende mide bulantısı yaptı tekrar aynı şeyleri kullanacağımı düşünmek strese soktu teşekkür ederim
Transfer zamanı başlıyorsunuz tekrar iğnelere ama farklı oluyor iğneler bu kez . Doğal gebelik denenicekse zaten kullandırmıyor fitil kullandırıyorlar

Transfer zamanı başlıyorsunuz tekrar iğnelere ama farklı oluyor iğneler bu kez . Doğal gebelik denenicekse zaten kullandırmıyor fitil kullandırıyorlar
Doğal gebelik denenecekse derken anlamadım başka bir seçenek ne oluyor

Doğal gebelik denenecekse derken anlamadım başka bir seçenek ne oluyor
Hani transfer zamanı iğneler kullandırmıyorlar . Ben çok fazla iğne kullandım Hergun 2 iğne mesela göbüşten 1 ay boyunca . Ama bazıları hıc iğne kullanmamış sadece Progestan fitil kullanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…