- 24 Kasım 2017
- 11
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi Derindeniz0
-
Ben yasamadim ama kuzenim böyle bi durumla karsilasti gebe kaldi hiç bi is yapmadi sadece dinlendi ve allaha şükür simdi bi kzi varMerhaba kızlar ben araniza yeni katıldım.
Daha once yumurta tembelliği teşhisi konuldu klomen ve catlatma iğnesiyle tedavi gördüm ama sonuç alamadım.Daha sonra doktorumu degistirdim ve dun Kaynarca Cihan Tıp Merkezinde Doktor Cüneyt Uzun a gittim.Rahim filmi çekti ve sonucunda rahim damarlarının ince olduğunu bebegin tutunamayacağını söyledi.Onumuzdeki ay adetinin 2. Yada 3. Gunu gel bir iğne yapıcaz dedi.Konu hakkında internetten araştırma yapmak istedim fakat bir bilgi bulamadım Kafayı yemek üzereyim.Daha önce bu durumu yaşayan var mı?Tecrubelerinizi paylaşır mısınız..Tesekkur ederim.
Ben yasamadim ama kuzenim böyle bi durumla karsilasti gebe kaldi hiç bi is yapmadi sadece dinlendi ve allaha şükür simdi bi kzi var
Canimm ekmegi bile cignemeden yutamasin zorluk gormeden hazira konani hic duydun mu sadece bi doktorla gitti tedavi sonrasi gebe kaldi sonra surekli is falan yapmadi baldizi geldi yanina oda dinlendi umarim daris sizinde basinizaSağlıkla büyüsün inşallah Çok uğraştı mi peki
Canimm ekmegi bile cignemeden yutamasin zorluk gormeden hazira konani hic duydun mu sadece bi doktorla gitti tedavi sonrasi gebe kaldi sonra surekli is falan yapmadi baldizi geldi yanina oda dinlendi umarim daris sizinde basiniza
Bende 3 yildir uğraşıyorum 3 defa tup bebek alacam Çok zor rabbim yardimcimiz olsunAmin canım haklısın Sadece 2 senedir uğraşıyorum ve artık anne olmak istiyorum..Tesekkur ederim yorumun için
Valla onca zaman çok şey araştırdım okudum kaç kere tüp tedavisi yaptırdım hiç böyle birşey duymadım rahimde damarlar olduğunu bile bilmiyorum genelde rahim filmi çekerler ama tüplere falan bakarlar geçiş var mı diye rahim yapısına da bakarlar ama damarlar ince ondan tutunamaz diye birşey hiç okumadım. Histereskopi yapıp çizik atarlar mesela kolay tutunsun diye bana yapmışlardı. Ama o organ nasıl desem kanla dolu bir yer bir boşluk o boşluğa yerleşiyor bebek bence para almak içinde olabilir kesinlikle iğne falan yaptırmayın başka güvenilir bir yerde daha çektirin filminizi emin olun zaten ne yapabilirler ki damarlarınız inceyse iğne ne işe yarayacak çok mantıksız. Filmde damar falan gözükmüyor ki.
Merhaba bende aynı doktora gittim bana da aynısını söyledi. Çok üzüldüm. Sizler naptınız şuan hamile misiniz ? Aynı doktora mı gittiniz? Cevabınıza çok ihtiyacım varMerhaba kızlar ben araniza yeni katıldım.
Daha once yumurta tembelliği teşhisi konuldu klomen ve catlatma iğnesiyle tedavi gördüm ama sonuç alamadım.Daha sonra doktorumu degistirdim ve dun Kaynarca Cihan Tıp Merkezinde Doktor Cüneyt Uzun a gittim.Rahim filmi çekti ve sonucunda rahim damarlarının ince olduğunu bebegin tutunamayacağını söyledi.Onumuzdeki ay adetinin 2. Yada 3. Gunu gel bir iğne yapıcaz dedi.Konu hakkında internetten araştırma yapmak istedim fakat bir bilgi bulamadım Kafayı yemek üzereyim.Daha önce bu durumu yaşayan var mı?Tecrubelerinizi paylaşır mısınız..Tesekkur ederim.
Merhaba bende aynı doktora gittim ve banada aynı şeyi söyledi. Sonomedde rahim film çekinmiştim orda öyle bişey çıkmadı daha önce gittiğim hiç bi doktorda bana böyle bişeyden bahsetmedi. Siz başka doktora gittiniz daha sonra merak ettimMerhaba kızlar ben araniza yeni katıldım.
Öncelikle merhaba hanımefendi aynı doktor banada aynı şeyleri söyledi.İnsaah hamilesinizdirMerhaba bende aynı doktora gittim ve banada aynı şeyi söyledi. Sonomedde rahim film çekinmiştim orda öyle bişey çıkmadı daha önce gittiğim hiç bi doktorda bana böyle bişeyden bahsetmedi. Siz başka doktora gittiniz daha sonra merak ettim
Merhaba malesef değilimÖncelikle merhaba hanımefendi aynı doktor banada aynı şeyleri söyledi.İnsaah hamilesinizdirO iğneden sonra bebeğiniz oldumu olduysa o aymi oldu ?
Canim iğneyi kullandığında başka vitamin felan kullandınmi ? sende veya eşinde bir sorun var mıydı ? İnşallah tez vakitte hamile olursun canım ben ignemi oldum bugün ikinci gün aşırı bı iğne belirtisi yok hafif mide bulantısı ve çok hafif kasık ağrım varMerhaba malesef değilim
Canım ben iğne kullanmadım sanırım yanlış anlaşıldı. Başarısız tüp bebek denememiz oldu bizim ondan sonra da hiç hamile kalmadım. Azosperm teşhisi konuldu bize malesef doğal yollardan gebelik olmuyor sadece tüp bebek dediler.Canim iğneyi kullandığında başka vitamin felan kullandınmi ? sende veya eşinde bir sorun var mıydı ? İnşallah tez vakitte hamile olursun canım ben ignemi oldum bugün ikinci gün aşırı bı iğne belirtisi yok hafif mide bulantısı ve çok hafif kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?