Rahim çürümesi hakkında bilgisi olan birşey yazsın nolur ...

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Herkese iyi akşamlar .. Yine ben ve yine moralim bozuk ... Memketimden çok uzaktayım ve annemleri yılda 2 kere falan görebiliyorum .... Annem 45 yaşında .. Kaç aydır kanaması varmış ama o bize hiç bundan bahsetmemiş.. Bugünde çok kotu olmuş doktor a gitmiş .. Doktor RAHİM ÇÜRÜMESİ demiş.. Allah aşkına rahim çurumesi nedir ya .. İnternette bile bulamadım.. Ameliyat falan demişler bide .. Çok korkuyorum Annemsiz yapamam ki ben bu konuda bi bilgisi olan var mı nolur ciddi birşey değil diyin

Evham yapmayin ,rahimde bazi dokular ,miyom vs curume akinti ve kanama yapabiliyor ,doktoruda soylemistir ,ameliyatla rahim vs alinip ,biyopsi yapuiliur sonucuna gore tedavisi devam edebilir ,gecmis olsun simdiden

oncelikle gecmis olsun. istanbulda yasiyorsa ve ozel sigortasi varsa cevahir tekcan'i oneririm jinekolog olarak.
doktorun rahim curumesi diye ozetledigi sey su olabilir:
rahimdeki kanserli dokular ilerleyen evrelerde curur ve kanama yapar.
belki bahsettigi sey budur ancak tam donanimli bir doktora basvurulmasini oneririm.

Rahimle ilgili menopoza yakin bu tarz sknti yasanabiliyor,önemli bir şey yoktur inş. İçinizi ferah tutun tip ilerledi çözümu vardır inş.

Ben istanbul da yaşıyorum .. O maraşta.. Ama biraz önce biletini aldım buraya getireceğim onu... Şişli etfal e yakınım sizce orası iyi bakar mı

Rahim curumesi ile ilgili tam bilgim yok ama eger doktor atom tedavisi, kemoterapi gibi kanser tedavi turlerinden bahsetmediyse cok da korkma. Rahmini alip patalojiye gonderiyorlar gelen sonucta eger kanser hucresine raslanmissa ona gore tedaviye devam ediliyor.
Cok gecmis olsun bu arada

Ç Çok teşekkür ederim.. Doktor öyle birşey desiyyse bile annem bana hiçbirşey soylemiyor

Sisli etfale degilde okmeydani ssk ya gotursen daha iyi arastirma hastanesi oldugu icin daha iyi ilgileniyorlar.

Rahim alınır ora temizlenir sorun biter canım. Allah dermansız dert vermesin. Buna da şükür.. Nelerle uğraşan insanlar var. Allahım nerde şifa bekleyen varsa yetişsin inşallah

seda hanım merhabalar öncelikle annenizin bu süre içerisinde iyi oöduğunu umud ederek yazıyorum. Benim annemde aynı durumdan muzdarip bu çürüme olayı tam olarak nedir ? ? annenizi nasıl tedavi ettiniz şuanki durumu nasıl ? hangi yolları izlemem napmam gerekli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…