Herkese iyi akşamlar .. Yine ben ve yine moralim bozuk ... Memketimden çok uzaktayım ve annemleri yılda 2 kere falan görebiliyorum .... Annem 45 yaşında .. Kaç aydır kanaması varmış ama o bize hiç bundan bahsetmemiş.. Bugünde çok kotu olmuş doktor a gitmiş .. Doktor RAHİM ÇÜRÜMESİ demiş.. Allah aşkına rahim çurumesi nedir ya .. İnternette bile bulamadım.. Ameliyat falan demişler bide .. Çok korkuyorumAnnemsiz yapamam ki ben bu konuda bi bilgisi olan var mı nolur ciddi birşey değil diyin
Çok teşekkür ederim.. Doktor öyle birşey desiyyse bile annem bana hiçbirşey soylemiyorRahim curumesi ile ilgili tam bilgim yok ama eger doktor atom tedavisi, kemoterapi gibi kanser tedavi turlerinden bahsetmediyse cok da korkma. Rahmini alip patalojiye gonderiyorlar gelen sonucta eger kanser hucresine raslanmissa ona gore tedaviye devam ediliyor.
Cok gecmis olsun bu arada
Yanina geldiginde doktora goturur ayrintili olarak sen konusursun, icin rahat eder..Ç
Çok teşekkür ederim.. Doktor öyle birşey desiyyse bile annem bana hiçbirşey soylemiyor
Amin ...Rahim alınır ora temizlenir sorun biter canım. Allah dermansız dert vermesin. Buna da şükür.. Nelerle uğraşan insanlar var. Allahım nerde şifa bekleyen varsa yetişsin inşallah
Herkese iyi akşamlar .. Yine ben ve yine moralim bozuk ... Memketimden çok uzaktayım ve annemleri yılda 2 kere falan görebiliyorum .... Annem 45 yaşında .. Kaç aydır kanaması varmış ama o bize hiç bundan bahsetmemiş.. Bugünde çok kotu olmuş doktor a gitmiş .. Doktor RAHİM ÇÜRÜMESİ demiş.. Allah aşkına rahim çurumesi nedir ya .. İnternette bile bulamadım.. Ameliyat falan demişler bide .. Çok korkuyorumAnnemsiz yapamam ki ben bu konuda bi bilgisi olan var mı nolur ciddi birşey değil diyin
seda hanım merhabalar öncelikle annenizin bu süre içerisinde iyi oöduğunu umud ederek yazıyorum. Benim annemde aynı durumdan muzdarip bu çürüme olayı tam olarak nedir ? ? annenizi nasıl tedavi ettiniz şuanki durumu nasıl ? hangi yolları izlemem napmam gerekli ?Herkese iyi akşamlar .. Yine ben ve yine moralim bozuk ... Memketimden çok uzaktayım ve annemleri yılda 2 kere falan görebiliyorum .... Annem 45 yaşında .. Kaç aydır kanaması varmış ama o bize hiç bundan bahsetmemiş.. Bugünde çok kotu olmuş doktor a gitmiş .. Doktor RAHİM ÇÜRÜMESİ demiş.. Allah aşkına rahim çurumesi nedir ya .. İnternette bile bulamadım.. Ameliyat falan demişler bide .. Çok korkuyorumAnnemsiz yapamam ki ben bu konuda bi bilgisi olan var mı nolur ciddi birşey değil diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?