Rahim Büyüklüğü

Platonikbaby

Minik Adam'ım gün be gün büyüyor😍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
720
1.625
113
Merhaba kızlar bugün reglin 2.günü. eşimle uzun zamandır bebek istiyoruz ama Allahın takdiri malesef olmadı. Özel bi kliniğe gittik, bugün doktor rahmin yaşına göre büyük dezavantaj bu dedi. Daha öncede muayene oldum hicbir doktor bunu demedi, ayrica tüp bebek merkezi olduğu için direk aşılama dedi, insan bi yumurta takibi yapar bi uğraşır değil mi sonuçta ilk defa muayene oluyorum o doktora, meth edildiği için gittik gittigimize pişman olduk bide sağ yumurtalık çalışmıyor gibi bir şey de söyledi moral bozuk çıktık odadan sizde böyle bi durum var mı yardımcı olur musunuz??

Öyle saçmalıkmı olur ya başka doktora gidin hiç moralinizide bozmayın bende gittim smeer testi yaptı hormon testi yaptı muayene etti çikolata kisti var dedi şimdi yumurta takibi yapıyor folik combi verdi bakalım sonra nasıl bi yol izliycez test falan hiç bişey yapmadan hemen aşılama olurmu eşinize sperm testi yapıldımı rahim filmi falan çekildimi sizin bunları başka yerde yaptırıp sonuçları gösterdiyseniz oda bakıp ona göre degerlendirme yaptıysa bilemem ama önce bunların yapılması lazım

Evet canım tum tetkikler yapıldı, o an yanında tahlil sonuçları yoktu ama bir ay yumurta takibi yap belki benim sıkıntım ufacık bisey degilmi yok hemen asilamaya gecelim dedi. Esimde ben bunun yanina daha gelmem boşversene moralini bozma diger doktorlarin hiçbirisi boyle bisey demedi de para icin direk asilama diyor diye teselli etti beni. Zaten aceleside vardi beyfendinin hemen konuşacagini konustu gönderdi. Bakalim kendim takip edecegim bu ay bal çörekotu tarçın yemeye basladim ovulasyon testi alacagim insallah kendimiz çözeriz kimseye gerek.kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…