Kızımla çok yakın bir ilişkimiz var, bana her şeyi anlatır. Bir süredir cinsel hayatı ile ilgili bir şeyler olduğunu sezmeye başladım, henüz bu konuda bana açılmadı. O benim her şeyim o yüzden kendisi ile cinsel hastalıklarla ilgili tüm bildiklerimi ve korunma yöntemlerini paylaşmak istiyorum. Bir yıl önce jinekoloğum beni özellikle rahim ağzı kanseri ile ilgili bilgilendirdi. Yeni bir konu olduğu için ve cinsel yolla bulaştığı için pek çok kadının bu konuda bilgi sahibi olmadığının altını çizdi. Bu hastalık başlamadan yapılan bir aşı ile önleminin alınabileceğini, önlem alınmadığı taktirde bu hastalığın tedavisi olmadığını söylemişti. Kızımın son zamanlardaki hayatındaki değişimden dolayı bu konuda gerekli önlemi almam gerektiğini düşünüyorum. Kızıma ve hatta kendime bu aşıyı yaptırmak istiyorum. Daha önce böyle bir tecrübe geçirmiş birileri var mı onu da çok merak ediyorum açıkçası. Derin bir araştırma yapmadan elbette bir girişimde bulunmayacağım ama başka görüşlere ve deneyimlere de ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilinçlendikçe anne olmanın yükünü daha da fazla hissediyorum.
Bilinçlendikçe anne olmanın yükünü daha da fazla hissediyorum.
Son düzenleme: